Cevap: Flash bellek arızası, yardım...
kadir bey, paylaşmak güzeldir:) zafer bey şimdi servis iler görüştüm Fiat'ın teknoloji sayfasından blue&me güncellemesini indirip kendiniz güncelleye bilirsiniz dedi. akşam eve gidip bakıcam Fiat'ın sayfasına..
Alıntı:
Kadir00906 Nickli Üyeden Alıntı
Ali Bey çok sağolun kutup başını 15 dk önce taktım direksiyondan kontrol yerine geldi yani tuşlar işliyor.Teyp üzerindeki tuşlar yine aynı ama olsun benim için önemli olan direksiyondaki tuşlardı, kolay kolay teyp üzerindeki tuşları kullanmıyorum hele ki şarkı değiştirmek için hiç diyebilirim.Belki bi kaç saat daha bekleseydim teyp tuşundaki hatalarda silinebilirdi..Şu sıkıntıdan öğle yemeği bile yiyememiştim :D ama olsun sorun kalktıya problem değil. Konuyla ilgili olan arkadaşlarada çok çok teşekkür ederim.
Kadir bey , teyp tuşları için daha uzun beklemeniz gerek galiba ama olsun geçmiş olsun diyelim:)
Ali bey, paylaşımı yapılan link orjinal FİAT'ın linkidir.
Alıntı:
Ezeldenberi Nickli Üyeden Alıntı
Teşekkür ederim Zafer Bey, sağolun :)
Alıntı:
ORS15 Nickli Üyeden Alıntı
Kadir bey , teyp tuşları için daha uzun beklemeniz gerek galiba ama olsun geçmiş olsun diyelim:)
Evet olabilirdi, ama olsun önemli olan sonuç buydu benim için, sağolun tekrardan.
Arkadaşlar linkteki blue&me güncellemesi sonrası dil seçeneği maalesef İTALYANCA yeni fark ettim.
arkadaşlar linkteki yazılımı sakın yüklemeyiniz. güncelleme aşagıda ki gibi yapılacak. benim araç blue&me yanlış yükleme hatası verdi. şimdi orjinal araçtan ön yükleme BMConf.xml dosyası gerek yoksa gitti .
Alıntı:
frowot Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar Selamlar,
Az önce Blue&Me 7.0 güncelleştirmesini yaptım, nasıl yaptığımı kısaca özetlersem.
Öncelikle
https://www.blueandme.net/blueandme/...port/download/ sitesine girip " How to downloads the update" linkine tıklayıp açılan pencerede "Start Download" içerisinde Download File diyip 1.5MB lık BlueMeConfigurator.zip dosyasını indirdim FAT32 Formatında olan içi boş usb belleğime indirmiş olduğum zip içeriğini kopyaladım, USB belleği arabaya takıp anahtarı MAR pozizyonuna getirdim Ekranda GÜNCELLENİYOR mesajı ve sesli uyarısı geldi yaklaşık 30-40saniye sonra GÜNCELLEME TAMAMLANDI mesajı aldım arac kontağını kapatıp usb yi bilgisayara bagladım USB belleğin içerisine BMConf.xml isimli dosya yaratılmıştı bu dosyayı az once BlueMeConfigurator.zip dosyasını indirdiğimiz yerde bulunan UPLOAD FILE butonuna tıklayıp dosyayı upload ettim upload sonrası Aggiornamento_BlueMe_13_6_TR_A.zip isimli 32.5MB boyutundaki bir dosyayı otomatik indirmeye başladım bu dosya içeriğini zipi açtıktan sonra telrardan formatlamış olduğum usb içerisine attım ve yine aynı şekil usb yi baglayıp kontağı MAR konuna getirdim ve bir kaç dk bekledikten sonra güncelleme yapıldı.
2. Indirdiğim dosyada guncelleme yaparken biraz uzun sürdü ve ekranda mesaj kayboldu menu ve blue me tuşlarına bastım cihaz rusca konuştu :) biraz daha bekledikten sonra tamamlandı mesajı alarak işlemi bitirdim, zaten indireceğiniz dosyalardaki kurulum talimatlarına bakarakta çok kolay bir şekilde guncelleme yapabilirsiniz.
Arkadaşlar yapılacak işlem bu şekilde dikkat.
https://forum.grandepuntotr.com/tekn...ate-7-0-a.html