salıncak takımı yada z rot dendi banada hepsini değiştirdim düzelmedi..vites kutusu denildi..1 milyar masrafı var diyince sattım aracı..muhtemelen vites kutusu arızalnmış.
direksiyon kutusu mafsal kontrol etmen gerektiğini düşünüyorum sonuca varacaksınız.
salıncak takımı yada z rot dendi banada hepsini değiştirdim düzelmedi..vites kutusu denildi..1 milyar masrafı var diyince sattım aracı..muhtemelen vites kutusu arızalnmış.
Peugeot 206 1.4 X-Line 2004 - Benzin & Lpg Alev Kırmızısı 2014 -
Fiat Grande Punto 1.3 Multijet Active 2007 - Dizel Egzotik Kırmızı 2015 -
Fiat EVO Punto 1.3 Multijet Dynamic 2011 - Dizel Egzotik Kırmızı 2016 -
Opel Astra Cosmo 1.4 Turbo 2013 Benzin - Neptün Mavi 2016-2017
Volkswagen Golf 1.4 Tsi Highline 2013 Benzin - Tungsten Gri 2017 (6. Ay)
Volkswagen Golf 1.4 Tsi Highline 2014 Benzin - Beyaz 2018 (4. Ay)
arkadaşlar bir aya yakın süre sesin geldiği yeri takip edip buldum kesin çözüm ile ses kesildi. ön fren disklerine bağlı olan balatalar boşluk yapıyor ve ses oradan geliyor. civatalarını açıp arasına bir tel parçası vb. sıkışıtırıp sesi kesebilirsiniz. çukurlu yollarda tekerlek yerinden fırlayacakmış gibi takur tukur ses geliyordu bitti.
Murat bey, öncelikle foruma hoşgeldiniz. Sesin kaynağını tespit etmeniz çok iyi olmuş. Ancak çözümü can sağlığınız açısından oldukça problemli görünüyor. Balataların sıfırı 50-100tl arası, öncellikle değiştirmenizi tavsiye ederiz. Yok eğer ki sıfır balatada boşluk oluyor ise, yine tamir yoluna gidilsin veya o parçada değişsin.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri