Gözünüz aydın, bu günden sonra sorunsuz kullanmanız dileğiyle kazasız belasız yolculuklar.
Printable View
Gözünüz aydın, bu günden sonra sorunsuz kullanmanız dileğiyle kazasız belasız yolculuklar.
Teşekkür ederim.
Gecmis olsn durumun duzelmesine sevindim. En azindan bu sorunun neyden kaynaklandigi ortaya cikmis oldu. Bende aracimi 1 ay once ikinci el olarak aldim. 2008 model dualogic dizel. Gecmisi hakkinda pek bilgim yok. Serviste bakimi yapildi baska yerdemi bilmiyorum. Ben yinede fiat musteri hizmetlerini arayarak sansimi deniyeyim. Bakarsin bizede firsat cikar :)
Haftasonu detsyli mail atmistim fiat a . Bugun aradilar. Sorun icin teknik servisle irtibata gectinizmi dediler. Bende henuz gecmemistim ama sorunlar bu tip oldugu icinvsorun yasayan arkadaslarla irtibat kurdum dedim. Yarin icin birmot otoya randevu verdiler. Eger sorun bahsettigimjz seylerden ise yardimci olalim dediler. Bakalim yarin gidicem ne diyecekler
Faruk bey, valla bu sıcaklarda klima daha iyi soğutuyorsa ne mutlu size. Ekstradan klima bakım masrafı yapmak zorunda kalmamış oldunuz. En güzeli bazı önerilerimizin olumlu sonuç vermiş olması.
Klima iyi soğutuyor ancak arada üflemeyi kesiyor. Şimdide bu sorunla uğraşıyorum. İlk başta son 3 kademede kesiyor motorun devri yetmiyor demiştim ama artık devamlı kesiyor.
Formda klimanın değişik problemleri hakkında geniş bilgi bulabilirsiniz. Ayrıca sorunun devırlerde alakası yok. Arkadaşlar bu konuda size yardımcı olacaktır.