Merhaba arkadaşlar biras uzun süredir yoktum bahsettiğim problem iz direk bilyasının bozulmasından meydana gelmiş. Canımı çok sıkmıştı o ses ALLAH'tan büyük bişi değilmiş. İlk olarak servise götürdüm Servis sadece işçilikle başlayarak 500 tl alırızı dedi. Çözeceklerini düşünürek tamam dedim. Ancak dualogic vitesi ayarlamak için gerekli olan cihazın bozuk olduğunu öğrendim ve nasıl yapacaklarını sordum aracı cevap : '' dışarıda RS serviste var orya gönderecez aracı '' dedi. Ülkemiz komik insanlarla dolu madem ben sana niye okadar para verim. RS servise götürdüm yardımcı oldu arkadaşlar ve sorunu hallettik.

Birde şu Fiatın otomatiği çok sorunlu denmesine ben biraz karşıyım. sebebine gelince sadece fiat araçların otomatiğinde şanzumanda sorun çıkmıyo her araçta olacak olan oluyo malesef. Bu araçla alakalı değil puntoyu almadan önce aklınıza ne kadar araç forum sitesi geldiyse dolaştım . hatta nacizane diğer otomatik araçların ustalarıyla bile görüştüm . Tüm görüşmelerde ve edindiğim bilgilerde otomatik vites araç tamamen kullanım ve birazda şansa dayalı. 5.000 km de şanzumanı inen wolksvagen cady de gördüm ( 2014 model dsg malesef 7 bin tl masraf açtı) 210 binde şanzımanı inen clioda gördüm ( 2008 model 1.2 clio 4 bin TL civarına hallettiler.)

İŞİN AÇIĞI TEDBİR BİZDEN TAKDİR ALLAHTAN.