Alıntı volkan1065 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
EGR temızlığı için 150 TL ve diğer değişimler için işçilik ücreti bence çok. Bu işlemlerin toplamına 150 TL alınır. Ben babamın aracının 4 amortisör-Sağ sol salıncak rot başı- takozlar-frena balata değişimi-radyatör su değişimi- yapğ değişimi EGR temizliği ve EGR soğutucusu bakım kontrolei arka kampanaların sökülüp temızlenmesi ayar yapılmasına 200 TL verdim. Sizin usta haım şahım bişi yapmadan 1 saatlık iş için 300 TL istiyor sanki insanlar parayı soakata buldu. Bu fiyata servise gidilir.
Volkan Bey değerlendirilmeniz için teşekkür ederim. Recai Usta'nın demesine göre EGR temizliği 4 saat sürüyormuş. EGR+Emme Manifoldu temizliği işlemine 250 TL. Toplam fiyat verdi. Sadece EGR temizliği 150 TL. dedi. O tamam haydi de dediğim gibi yukarıdaki işçilik ücreti geri kalan toplam 150 TL. Beni şaşırttı. Yani klasik yağ bakımına 20 TL. işçilik alan bir yere yaptırmıştım ben önceki 10.000 km. Periyodik bakımda. Kampanaların temizliği +El freni ayarı ile 50 TL. ödemiştim. Oraya. 150 TL. tuhaf bir fiyat.

SM-A500F cihazımdan gönderildi