Arastirdim biraz hava filtre hortumuymus. Peki bu sekilde surulse zarari olurmu degistirene kadar?
Arastirdim biraz hava filtre hortumuymus. Peki bu sekilde surulse zarari olurmu degistirene kadar?
Üstad aynı konu paylaşımı burada size yardımı olacaktır; ayrıca hortimun bağlantı yerine iki vida atsaniz olmaz mı?
https://forum.grandepuntotr.com/tekn...adi-nedir.html
Cok tesekkurler evet gordum vida takmayi deneyecegim. El becerim fazla yoktur ama denerimolmazsa yenisini alirim. Gerci cogu kisi cikarip atmis onuda anlamadim gerekli olmasa fiat koymazdi diye dusunuyorum
cok tesekkur ederim
![]()
Motora gerekli olan temiz ve soğuk havayı alması için o noktaya hortumu yerleştirmişler diye düşünüyorum.
Yanlış hatırlamıyorsam o boruda kelepçe takılı bende bayağıda sağlam geçmeli olanlardan yarın bakarım merak ettim
Şuan aracınız bu şekilde hava filtresiz çalışıyor ve ne kadar toz toprak pislik varsa motora alıyor. En kısa zaman da onu takın motor ömrünü yiyorsunuz şuan
Düzeltme
Ön boruymuş o bu şekildede filtreniz çabuk kirlenir yine acilinden yerine sokun o boruyu. Motora soğuk hava girmez intercol iki katı çalışır arac çok yakar
Konu Yoksul tarafından (03/07/2016 Saat 03:20 ) değiştirilmiştir.
yanlış bilgilendirme yapmayın. O boru sadece aracın önundeki belli bir yerden hava fitresine hava gitmesini sağlar. O hortumu değiştirmek bir işe yaramaz yağ filtresi her söküldüğünde onunda cıkması gerekiyor ve tırnağı kırılıyor. Tırnağın olduğu kısımdan bir vida atmanız yeter. Bu şekilde kullanmanızda herhangi bir risk oluşturmaz. Rahat olun.
İntercooler iki kat calisip cok yakmasini aciklarmisiniz. Once intercoolerin nasil calistigini aciklayin ama.
Kiytirik bi boru icin bayram arefesi birbirimizi kirmayalimbuna sebep olarak en basta ben uzulurum.
Altan bey, bu tür cevablar hiç yakışmıyor. Daha sakin, karşılıklı saygı çerçevesinde sohbet edersek birbirimize faydalı oluruz.
Konu Ezeldenberi tarafından (03/07/2016 Saat 16:23 ) değiştirilmiştir.
Peki filtreden ve turbodan gecen hava intelcor de soğuyup ordan bol oksijenli olarak silindire gider.
Şimdi arkadaşın dış kaynak hava borusu çıkık oldugundan motor içindeki sıcak hava Turboya ordan intercole gitçek e intercol de 3+1 salon yok ki orada sıcak havayı tutsun soğuk havayı bekletsin hemen hazır soğuk havayı silindire göndersin. Radyatörün altında zaten küçük bir şey içinden gecen havayı hıza bağlı ne kadar soğutuyor bilinmez ama o sıcak hava dabil girdiği için silindirlere her dayım daha çok sıcak hava gidecektir o boru çıkıkken bu da az oksijen olduğu için yüksek yanma olmayacaktır bu sebeble arac fazla yakacaktır.
Ben bunu denediğim için bunu söylüyorum.
Sizin arac da mjetse bu boruyu çıkartın bakın bakalım aracınız ne yakıyor. Hele trafikde
Kaçma ihtimali yok, ancak kaçsa bile hava filtresi yakalar.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri