Alıntı Tuncay03Afyon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Zafer bey biraz önce yetkili servisi aradim. Ariza tespit randevusu almak icin. Durumu izah ettim. Bana denilen aynen şu. Eger city arizasi var ise yaklasik 3000 lira fiyat cikar onu soyliyeyim dedi. Bende bunun kronik bir ariza oldugunu ve ucretsiz degistirilmesi gerektigini vurguladim. Tofaş bayine bildiririz servise ne SIKLIKLA geldiginiz goz onunde tutulur ona gore indirim alabilirsiniz denildi. Biraz oncede biri geldi onunda ayni sorunuydu ama bayi indirim yapmadi dedi. Simdi benim ariza tespit yaptirip tam olarak gercekten city arizasi varsa o sekildemi hakem heyetine basvurmam gerekiyor. Mantiken evet. Birde ben bunu alirken bu araci bana satan sahis bu direksiyon acisi konusunda yalan soyledi.rotla alakli sadece 25 liralik bir islem oldugunu ve herzamanki gittigi tamircisinin bir ara gelip yapalim dedigini belirtti. Sorunun bu derece buyuk oldugunu bilmiyordum. Aracimida daha alali yaklasik 2 ay oldu. Suan ne yapmaliyim ?
Aldığınız şahısla ilgili yapabileceğiniz herhengi bir yaptırım olabileceğini pek zannetmiyorum. Ama yinede buradan arkadaşların önerisinde bekleyin veya bir avukata baş vurabilirsiniz.
City arızası için sizinde söylediğiniz gibi servisten ve genel merkezden gelecek kararı yazılı olarak tüketici hakem heyetine sunarsınız, bu konuda tam bilgili değilim arkadaşlar yardımcı olacaktır. Değişimi ücretlide olsa yapıldıktan sonra yaptığınız masrafları bildiriyor olabilirsiniz.
Sağdan gelen sesi yukarıda söylediğim gibi gidin serviste amortisör üst takozu ve alt takımların bakımını serviste yaptırın ki kaydınız olsun.