Hayırlı ramazanlar forum,
188bin km nin verdiği yorgunluktan akslarım bitmiş durumda artık kalkarken ses yapıyor ve yüksek hızda titreme yapıyor. Bugün arka balataları değiştirirken farkettik ki tekere elle dokununca bile sallanıyorlar kafalar mil hepsi sizlere ömür. Orjinal parça toplam 2000 TL yi buluyormuş çin olan ise 600-1000'e komple sağ sol (iç/dış aks) körükler lastikler dahil. Ama 3 tane yan sanayi ürün var GSP - MGA - CIFAM yarın sabah ustayla parça araştırması yapıcaz akşama ulaştıracaklar. Orjinali alamıyorum ancak çin için tanıdık bir parçacıyla konuştum üretim hatası yoksa 2 yıl idare ediyor, zaten üretim hatası varsa 15gün içinde anlayıp getiriyorlar değiştiriyor firma dedi. Yakın zamanda akslarını değiştiren varsa fikir verirse sevinirim, servisi aradım gelin bakalım dedi 100 küsür lira tespit ücreti istiyorlar oda yarın vereceğim işçilik parası.
Ayrıca arka amortisörlerim de patlak hangi marka takılır bilmediğim için elletmedim bu konuda da yardımlarınızı bekliyorum.
Arka frenler komple elden geçti pabuçlar ve balataları değiştik erimişti tamamen kaliper mi tabakmı ne deniyor ona bilmiyorum ama onuda tornacıda taşlattık tertemiz oldu, el freni teli değişti 25 lira. herşey dahil 380 tuttu
Yer imleri