Alıntı xzamazingox Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Benim 2009 model aracımda da bu arıza baş gösterdi fakat direksiyon kitlenmesi, arıza lambası yanması gibi ileri safhalarda değildi. Sadece direksiyonda aşırı derecede sola çekme vardı. Kontroller sonucu sorunun ön takımdan kaynaklanmadığını farkettik ve servisin yolunu tuttum. Arızayı onayladılar fakat bugüne kadar aracım, bakım vs. için hiç yetkili servise girmemiş bu yüzden garantiden değiştiremeyiz dediler. Ben de sorunu biraz açtım, internetten çok duydum ücretsiz değiştiren servisleri yardımcı olun bana dedim. O zaman bir yağ bakımına sokarsanız aracı, direksiyon milini ücretsiz değiştirelim dediler. Ben de öyle yaptım. 380 tl bakım ücreti tuttu sadece. Bununla birlikte yaklaşık 3000 tl olan direksiyon milini ücretsiz değiştirdiler ve şu an çok memnunum. Yalnız bir süre sonra bu da aynı arızayı verir mi bilmiyorum. Bence siz de şansınızı deneyin derim. Şimdiden geçmiş olsun
Furkan Bey, sizinle aynı yıl üretilen bir araca sahibiz. Açıkçası şaşırdım. Yani bu sorunun 2006-2007 yılı üretimler için asıklıkla görüldüğü yazılıp çiziliyordu. Demek ki 2009 modellerde de görülüyor. Çok şükür benim aracımda bu sorun şimdilik yok ama şu sola çekme olayının city arızasına uzanmasını çözemedim. Buna rot ayarı da sebep olabiliyor oysaki. Değişik bir durum yaşamışsınız fakat ne mutlu ki arızanız ücretsiz değişimle giderilmiş.