Alıntı Askinsrc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kullandiginiz takozlar yan sanayi ise ayni sorunu yapar. Bu sorunlarin geneli sanziman orta takozu ya da motor takozlarindan biridir. Orjinal takozlardaki ic lastik malzemesi daha kaliteli oldugu için yan sanayilerse problem yaşanıyor
Merhaba .

hocam motor takozum fiat yetkili servisi fırat oto da değiştirildi oda tofaşı araya sokarak :. yan sanayi olacağını sanmıyorum ama olabilirde tabi .. özellikle serrvis ismi veriyorıum herkes bilsin hangi servis hangi karakterde hangi tavırda diye reklam olsun .onlarada söyledim ..

hatta bu hafta içinde servise tekrar götürdüm kontrol edildi .. dedikleri evet bir sarsılma var ama bu standart değerleri içindeymiş:külyiyen yalan 2009 grande punto bile sarsıntısız marş yapıyor . bu sefer de euro 4 5 muhabetine dönüyor benimki euro 5 miş çocuk kandırmaca bu resmen .

açıkçası bana inandırıcı gelmedi hattta servis teknik sorumlusunun tavrıda dikkatimi çekmedi değil yüzüme bile bakmadı çalıştırdı normal bişey yok dedi indi.. sanki defol git dercesine .itiraz edince bakalım dedi bırakın ozaman ..

açıkçası ben araca bakıp incelediklerine bile inanmıyorum arabayı bıraktım ama bekletip geri verdiklerini tahmin ediyorum
. hep böyle yapıyor bu yetkili servisler nedense olsada sorun yok görülmedi defol git moduna giriyorlar. ..sanki zorla çalışıyorlar .

bütün servisler mi böyle yoksa fiat servislerimi böyle acaba ?? istanbulda iki servise gittim ikiside aynısını yapıyor göker vs fırat = al birini vur ötekine .

ayrıca fiat koç kuruluşu olmasına rağmen servislerinde hep hangisine gitsem ahaber denen zift medyasını non stop görmek te beni sinir ediyor . hani koçun dik duruşu hani sol değerleri ? sen kimin tarafındasın belli değil ? ozaman aç kral tv müzik dinlesin millet . ne yani dayatıyorlar zift zihniyet haberlerini