Direk degisim yapildi kaplama olmadi eskisi daha koyuydu konsolla uyumluydu bu biraz grimsi daha acik konsola hic uymadi moralim sifir sifir sifir
Direk degisim yapildi kaplama olmadi eskisi daha koyuydu konsolla uyumluydu bu biraz grimsi daha acik konsola hic uymadi moralim sifir sifir sifir
serdar bey, benim şahsi fikrim ,
daha önce değişen bir aracın direksiyon iskeletini tekrardan ,deri ile kaplatıp Bursa'da, daha sonra yeni bir araca takıyorlar olabilir. sanmıyorum direksiyonun iskeletini de değiştirdiklerini. Öyle olması için İtalya'dan komple direksiyon gelmesi gerekir durumda renk farkı olmaz. Belki birazcık ton farkı olurdu. öyle olsa çok dikkatli bakarsanız fark edersiniz.
Yada bursa üretimi olan bir direksiyon takmış olabilirler. Buda fabrika ile aynı tonda deri kullanmıyorsa, fark olur. Ben daha önceki aracım olan grande punto direksiyonun derisinde soyulma olmuştu , daha sonra servise başvurdum servisteki direksiyonun, deri rengini ve tonu beğenmemiştim baya fark vardı. bende kendim arabanın konsol rengine %90 yakın bir renkte ve %100 deri ile kendim direksiyon ve vites topuzunun dersini değiştirtmiştim.
Konu ORS15 tarafından (26/05/2016 Saat 14:45 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri