Cevap: Acil yardim direksiyon simidi degisimi
Arkadaslar orda aşınma var demek istemistim isinma var mi bilmiyorum neden kaynaklandiginida bilmiyorum ayak dinlenme yerinin. Harantiye girer mi ilk sorum olucak. Ikinci soeum ise fotografta ton farki fazla belli olmuyor fakat vites topuzundan bakilirsa gayet anlasilir sizde farketmissinizdir. Volkan beyinde soyledigi gibi direksiyon kaplamasi egea kaplamasima cok yalin bir renk bu yuzden acik duruyor ve inanilmaz siritiyor. Piyasadaki cogu aracta direksiyon simidi konsoldan koyudur daha şık durur. Bahsettigim tum markalar sadece fiat degil. Ama benimki acik oldu ve bu durum beni inanilmaz rahatsiz ediyor
Alıntı:
ORS15 Nickli Üyeden Alıntı
volkan bey, bence yorumları dikkatli okumamışsınız, çünkü olayı tam anlamamışsınız. Şunu söyleyeyim servis Şase numarasından, parça siparişi verir. Parça servise ya Bursa'dan yada İtalya'dan gelir. Başka şansı yok servisin. Yani sistemde hangi parça kayıtlı ise o gelir.Bence servisle alakası yok.ikincisi, eğer şuan Türkiye'de yani Bursa'da direksiyon için kaplama yapılan deri, tek renkse , punto için kullanılan deride o renk olur, bunu neden anlamadınız ben de onu anlamadım? evet kaplama da kullanılan derinin rengi ve tonu aynı olacak diye bir şey yok, ama kullanıcın aynı renkte isteme hakkı var. Serdar bey de bu durumdan şikâyetçi zaten. Bu da en doğal hakkı. Serdar bey tabi ki kendisi kaplatabilir. Uğraşırsa orijinal deri kaplamlı direksiyonda gelir. Ben kendim uğraşmadım başka bir yerde yaptırdım, çokta güzel oldu hatta forumda bazı arkadaşlarda tavsiye etmiştim onlarda aynı yerde yaptırdılar, onlarda menün kaldı.
Deri tek renk olacağını düşünmüyorum. İtalyadan geldiğini düşünmüyorum yedek parçadeposu illaki vardır. Sizin direksiyon resimlerini atarsanız bende düşünüyorum. Ben direksiyonu alcak kullanmayı secdiğim için kot pantolonun fermuarı direksyonun derisini zedeledi. Birde tırnağım vites topuzunun iplerini kopardı. Bu şansızlık 3 gun içinde oldu. Dşreksiyonu kaplattırcam ama vitez topuzu meburen değişecek. Resim atarsanız bir inceleyelim.
İtalya'dan veya Bursa'dan derken sadece ayrım için yazdım, tabi ki parça yedek parça depolarından geliyor. İstanbul'da kaç tane parça yedek depoları var kim bilir. Şirketler bazen ürünün aynı rengi değil de yakın renkte ve daha az maliyetli olanı seçiyor , işte olunca böyle direksiyon deri rengi farklı çıkıyor. Örnek 2014 de üretildiyse mat siyah , eğer 2015 üretildiyse parlak siyah olabiliyor. Şirketin o yıl anlaştığı anlaşmaya bağlı , ama kaliteli bir markada bu renk farklığı nereye giderse gitsin olmamalı. Bu direksiyon bence %99 bursa üretimi.
benim kaplama yaptırdığım araç sattığım araçtı, grande punto idi. bilgisayarımda eskiden kalan fotoğrafları varsa resimlerini atarım akşam. Bazen üst üste olunca insanın canı sıkıyor, ama boşuna kendinizi üzmeyin derim. Ben direksiyon ve vites topuzu 150 TL yaptırmıştım sonra kaplamayı gördüm, dedim niye kendimi üzmüşüm dedim, süper olmuş. Tabi ki şu anki fiyatını bilmiyorum.
fiatı arayıp sikayet kaydı olusturdum. mail atabilecegim bir yer var mı? mesala volkswagenle sorun yasayıp yurt dısına mail atan arkadaslar vardı bunun gibi? hızlı bir şekilde nasıl cozebilirim sorunumu. arac garantili oldugu için dısardan para odeyerek yapmak istemiyorum
serdar bey,
Türkiye'de Tofaş var, orada şikayet kaydı oluşturduysanız. ikinci olarak İtalya'ya yaza bilirsiniz , İtalyanca olan Fiat sitesinden , İngilizce olarak yazın daha hızlı dönüş oluyor. Ama yazarken aracınızın motor ve şasi numarasını da yazın daha hızlı sonuç alırsınız. Eğer ekleye bilirseniz direksiyonun eksi halini ve direksiyon değiştikten sonraki halinin fotoğraflarını ekleyin gönderin.
direksiyonun eski halinin fotografı yok. İtalyaya mail atıcam bakalım donus ne olucak
Peki yeni halini siteye koya bilir misiniz? inşallah hemen dönüş yaparlar ve sorunuzu çözerler. orijinali ile aynı olmasını istiyorum deyin. Bu en doğal hakkınız.
Bu degişimi, hangi servis yaptı.
Toplam 1 Eklenti bulunuyor.
Gurses oto esenlerde degisim yapildi. Fotograf koymustum tekrar koyuyorum. Mail attim italyaya bakalim donsu ne olacakEklenti 33415
Eklenti 33416
Vites topuzunun altindaki deri parcasi degismedi orda fark net anlasiliyor
ve bu arada arkadaslar diger baslıca sorunlar arka stop buhar sorunu anahtarın yan durması yani anahtar ucunun. on disklerin arka kampanaların pas tutması. direksiyonda city modunda yuzde 50 gibi agırlasma. hasta etti beni valla hepsini garanti kapsamı altında değğiştiren olmadı mı ?
Serdar bey, uzatılmış garanti de , hangi paketi yaptırdınız.gold paket mi, silver paket mı.gold neyi kapsıyor ,silvir paket neyi kapsıyor.
Bana paket sorulmadi 1 yil uzatilmis garabtiye 650 tl odedim 78 binde arac 2013 model lounge
Sanirim gold silver diye bir ayirim yok olsa soylenirdi diye dusunuyorum
Forum sakinleri nerdesiniz yorumlariniza ihtiyacim var lutfen yardimci olun
Forum sakinleri nerdesiniz yorumlariniza ihtiyacim var lutfen yardimci olun
bugun yurt dısından mail geldi detaylı bilgi istendi adres, telefon, goturdugum servis gibi bakalım sonuc ne olacak
Alıntı:
Serfar3467 Nickli Üyeden Alıntı
bugun yurt dısından mail geldi detaylı bilgi istendi adres, telefon, goturdugum servis gibi bakalım sonuc ne olacak
Gelişmeleri merakla bekliyoruz. inşallah sorunu çözerler.
Serdar bey, daha cevap yazmadıysanız, servisin adresini, telefonunu ne zaman değişim yaptığını yazın. Sizin adresinizi telefonunuzu , değişim yapılan tarihi, sizin aracın şasi ve motor numarasını. ayrıntıları da yazın ki dönüş daha hızlı olsun.
ali bey hepsini detaylı olarak yazdım maile cevap verdim farkat daha donus almadım beklemedeyim