çevreyi kirletirsin. mazot zaten kanser saçan bir yakıt, son volkswagen olayından biliyoruz işte. ne kadar az filtrelersen performansın artar ama arkandaki insanlar zehirli gaz solumak zorunda kalır.
Youtube da dizel partikül filtresine delik açan bir alfa Romeo 159 kullanıcısı gördüm aynı işlemi biz de Euro 5 multijetlerimize yapsak nasıl olur performansta artış olur mu ? yoksa düşük devirlerimiz cansızlaşır ve kara duman mı atarız ? fikirlerinizi bekliyorum.
ilgili video :
çevreyi kirletirsin. mazot zaten kanser saçan bir yakıt, son volkswagen olayından biliyoruz işte. ne kadar az filtrelersen performansın artar ama arkandaki insanlar zehirli gaz solumak zorunda kalır.
yanından geçtiğin kamyonlar 10 numara yağ yakarken sen dpf kullanınca durup nasıl bir dünyada yaşıyoruz arkadaş diye sormadan geçemiyorum.
biR derdiM vaR biN dermanA değişmeM
Kötüyü değil iyiyi referans alacağız. Sakın delmeyin![]()
Egzoz muayenesinden nasıl geçeceksin arkadaşım ? Ayrıca devlet artık vergi olayını çevreyi kirleten ve kirletmeyen olarak ayıracak.
bence de delme , neyse kaderimiz onu çekeriz![]()
kimyasal temizlikle ya da fırınlama gibi yöntemlerle açılamayacak şekilde tam olarak tıkanmadıkça delmeyi düşünmüyorum ama sıfır dpf'nin fiyatı oldukça düşündürücü2859 tl
Fiat 1.3 Multijet Dizel Partikül Filtresi DPF 2009>..FiatFiat
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri