yazılı bir sözleşme falan imzalamadık. sadece koç gurubu şirketi çalışanı olduğumuza dair şirketimizden bir kağıt götürdük. bayiden bize bağlayıcı hiç bir şey imzalatmadılar ama tekrar kısa süre içinde indirimli fiat almaya çalışsak verirler miydi bilmiyorum.
fordda ise sınır falan yok , koç indirimi ile alabildiğiniz kadar alın bir şey soran yok.
koç indirimi ise değişik oranlarda oluyor. bu araç tipine göre, koç gurubu şirketi çalışanı/yan sanayi/bayi çalışanı ile tsk mesuplarına falan değişik oranlarda yapılıyor.
Granit Gri F.I.R.E Dynamic KP + SP + AJ
BEN ALPAY ARKADAŞIMIZA KATILIYORUM BU OLAY SADECE PUNTO MODELİNDE YAŞANIYOR DİĞER MARKALARDA SOZ KONUSU DEĞİL FİATLARDA BUYUK SAPMALAR BELİRGİN DERECEDE BENCE BAYILERİN BİR OYUNU ....ZATEN PUNTO MODELİ BEKLENEN SATIŞ SAYISINI 4 E KATLADI TUM UYE ARKADAŞLARA TAVSİYEM ARAŞTIRMADAN YENİ ARAÇ ALMASINLAR.....
Hocam telefonla bilemiyorum bu işler yüzyüze daha mantıklı olur.Ama genede bi sorun siteden olduğunuzu belirtin,fiyat isteyin,şu bayiden şu fiyatı aldım diyin bakalım ne diyecekler.
arkadaşlar şimdi birincisi ben giresunda oturuyorum ve bana en yakın trabzon da tunalar ve sivasta sabır oto var sivasın fiyatı trabzona oranla daha iyi ama ordan da düşük bir fiyata alabileceğim biryer varmı acaba yada bana yardımcı olacak birileri?yazın başında düğünüm var ve balayına çıkmadan puntomu almak istiyorum..yardımcı olursanız sevinirim benim öyle tanıdık falanda yok
indirim yaptırtsın...
Arkadaşlar sıkı bir pazarlık ve tatlı dil fiyatları baya düşürüyor bu bir gerçek. Yıl sonunu beklerseniz daha da düşüyor..
Palio Speedgear 1.2 16v
normalde bir belge istemiyorlardı haklısınız ama bu kampanya son derece uygun oldugu için iş ticarete dökülmesin diye sözleşme yaptırılıyor. iki sene araç alamıyorsunuz
Koç indirimli 22850 Ortaduğu Otomotivden aldım.Fire Dualogic
ya arkadaslar sıfır fiyatları ne alemde haberi olan varmı ya kampanyalı fiyatlardan bilen okmu ya
1.4 77 HP Dynamic 5 Kapı 22100 YTL Koç indirimli fiyatı,siparişini verdik arkadaşım için.Bandrolden tasarruf için yeni yıl teslimatlı olacak.Konfor paketli,alaşımlı jantlı istiyorduk ama bulamadık.
Konu krsd tarafından (17/12/2007 Saat 21:06 ) değiştirilmiştir. Sebep: İmla
koç indirimli 1.4 active 77 bg.
20100 fiyat iyi mi arkadaşlar
1.3 mj 90 hp dynamic 27.940 FÜME renk camlar komple ön cam dahil film yakışırr
internet sitesinde fiyatlar böle:
FIAT - fiat.com.tr
adamların ellerinde 1.4 dynamic yok, bana 1000ytl yatır araç gelince teslim ederiz dediler,en erken tarihte şubat dediler bende vaz geçtim
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri