Taksiciler 1.4 fire albea'yı 400-500.000 km. kullanıyorlar lpg ile. Bunların subaplarına veya diğer aksamına bir şey olmuyor mu bizim araçlar ortalama 50.000'de ufak tefek sorunlar vermeye başloyor.
Taksiciler 1.4 fire albea'yı 400-500.000 km. kullanıyorlar lpg ile. Bunların subaplarına veya diğer aksamına bir şey olmuyor mu bizim araçlar ortalama 50.000'de ufak tefek sorunlar vermeye başloyor.
Aynı durum tüm araçlar icin geçerlidir. Sorduğum bir taksici yaptırdığını söylemişti sorduğumda. İsleri gereği araçlarını çok sıkı takip ediyorlar ve bildikleri ustalara hemen götürüp işlemlerini tamamlıyorlar. Yürüyen aksamcım (lastik-rot) ve frencım taksicilere sıklıkla çalışıyorlar bu sayede gordum
Takibin yanı sıra kullanım da çok önemli bu durumda. Ben de sanayide birine iş yaptıracağım zaman taksicilerin yoğun olarak uğradığı yerleri tercih ediyorum. Zamanında takip ve doğru kullanım mutlaka lpg kaynaklı sorunlarla karşılaşma süresini uzatır. Ama dediğiniz gibi nihai son tüm araçlar için geçerli.
Onlarda sorun çıkarıyor muhtemelen ama problemleri bizden daha önce fark ettikleri için büyümeden çözüm buluyorlar gibi geliyor.Sonuçta ekmek tekneleri bizim gibi keyif amaçlı binmiyorlar.Piyadasaki taksilere bakın,kaporta olarak dökük olsalar da yürüyen mekanik olarak genelde sorunsuzdurlar.sorunsuz olmak zorunda çünkü taksi çalışmayıp yattığı an para kazanamaz,kazanmak için hep diri olmalıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri