gallipolian,aracı ben eşime almıştım ancak ona kullanmak nasip olmuyor.Bu sabah sıcaklık -8 derece idi.(Bu arada anormal hava sıcaklıklarını takip eder olduk.Daha geceden sabah için kasmaya başlıyoruz..)Klasik vites hareket etmiyordu.Güçlükle birinci vitesten boş pozisyonuna getirdim.(gerçi boş pozisyonda sağa sola da hareket etmiyor,hani o boşta sağa sola sallama olayı falan yok tabi ,sımsıkı duruyor)Beş dakika sonra bir ve iki arasında hareket ettirmeye başladım ve biraz alıştırdım,gelgelelim geri vitese takmak mümkün olmadı.Allahtan akşam aracı düz çıkacabilecek şekilde park etmiştim.Neyse zamanımız da fazla olmadığından 1 ve 2 ile biraz da yolda ısıtırız diyerek yola çıktık.(Hesapta arabayı eşim kullanıp işine gidecek)2 km falan gittikten sonra 3 e ve diğer viteslere geçmeye başladı ve sol şeride geçtim.Enterasan tarafı vites düzelince de anormal yumuşak hale geliyor..Yani bu şekilde servise gitsem gülerler herhalde..Eşim de işine varana kadar 10 km boyunca içimi eritti durdu.Yine senin aracın 30000 km de,benim 2 -3 haftalık araç.Ne olacak bu aşkın sonu bilmiyorum...(Bu arada sen aracı ikinci el olarak mı almıştın ?)