Alıntı grande26 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hemşerim ,benzer sorun bende de mevcut.Sabah saat 8:00 de aracımı çalıştırdıktan sonra birinci vitesten boşa alamadım .Dış ısı -8 derece idi.Yaklaşık 10 dk sonra motor biraz ısındıktan sonra vitesi oynata oynata güçlükle boşa aldım.Biraz daha ısındıktan sonra geri vitese takıp park yerinden çıkabildim.Soğuk havalarda ilk çalıştırmada vitesin bir parça sert olması normal kabul edilebilir,ancak hareket ettiremeyecek halde olması gerçekten can sıkıcı.Mazallah insanın sabah acil çalıştırıp gitmesi gerekse ne olacak.Benim aracı aldığım 2 hafta oldu henüz.Böyle devam ederse servise gideceğim.Biliyorsun Eskişehir de daha soğuk günler de yaşıyoruz.Demek -15 falan olsa 1 saat arabayı ısıtmak gerekecek..
Selamlar,
Pazartesi yine aracı vitese alamadım. Salı günü için pazartesi akşamı 2. vitese alıp bıraktım. Salı sabahı (bugün) tahmin ettiğim gibi yine vites donmuştu. Bu sefer 2. vitesten kıpırdamıyordu. İşim eve yaklaşık 3 km. İşe kadar 2. viteste geldim. Hala açılmadı. Birazdan servise gidiyorum Dediğiniz gibi acil bir durumda hiç de hoş bir durum değil. Zaten şimdiden çekiçle giresim geldi.