Konu ORS15 tarafından (25/03/2016 Saat 15:39 ) değiştirilmiştir.
Aracım 95.000 km.'de. Çekişte azalma, egr valfi ışığı yanması (arızası) gibi şikayetlerim yok, çok şükür. Ancak karbon temizleme işleminin yararlı olacağını düşünmüştüm bende açıkçası. Fakat özel bir Fiat servisine sorduğumda usta "ne gerek var?" diye kimine göre anlamsız kimine göre de anlamlı bir cümle kurdu doğrusu![]()
Durduk yere "69+KDV" verip yetkili serviste "temizletelim" deyip, 1 saat sonra aracı aldığımda hiçbir değişim hissetmeyip, sonra da acaba "karbon temizleme yaptık deyip de yapmadan mı aracı bana verdi ki yetkili servis?" diye düşünmek de istemem yani. Hayır, aracı görebilsek içim yanmaz da aracı da göstermiyorlar. Araba değil namahrem var sanki servisteTabi bu işin şakası; önce iş güvenliği.
öncelikle aracı bakım esnasında görebilsem benim içim de baya rahat olacak, bence bu büyük bir maliyet değil, sadece müşteriye verdiği değer. istese bir yer yapar ve insanlar oradan baka bilir.carbon clean yapıldığı anda bir şey fark etmemeniz gayet normal, zaten aracınız iyi durumdaysa fazla bir şey değişmez, sizde fark edemezsiniz ama asıl amaç tıkanıklığı açmak olmamalı bence asıl amaç acık bir şekilde kalmasını sağlamak..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri