Motor takozlarini kontrol ettirmende fayda var
Selamun aleykum arkadaslar aracmda 2 ay kadar sarsinti sorunu var baski balata bitmistir dedim degistirdim yine ayni aslinda 2 ay once triger kayisini degistirdikten sonra olmaya basladi bu olay ne oldugunu bir turlu cozemedim. Basina gelen arkadas varsa nasil problmi cozdugunu soyleyebilirmi simdiden tesekkur ederim
Motor takozlarini kontrol ettirmende fayda var
Buji ve ateşleme sistemleri ilk etapta gözden geçirilebilir ve yüksek ihtimalle sorun çözülür.
Sanzumn takozunu yeni degistrdm motor takozlarinida kontrol ettirdim snknti yoktu
Bogaz kelebegini temizlettim bujiler yeni. Ateslemede baska nereye bakabilirim
her şeyi değiştirmişsin neredeyseçok saçma bir şeyden çıkacak gibi duruyor. enjektörler ile alakalı olabilir mi acaba? ya da map sensörü?
Egr temizliği bence ikimizinde sorunu
Sent my iPhone using
Evet biraz oyle olduegr valfini deneyim bi bakalm sorun cozulur
bende de oldu benzer problem
benzin aldığın yeri değiştir, ECo da yapıyor bende de normalde sorun daha az görülüyor
surekli acik
peki tam olarak yerini söyleyebilirmisiniz. forumdan baktım ama dizellerden bahsetmiş benzinlide nerde yeri. mesleğim bakımcılık aracmın motor işleri hariç çoğu parçasnı kendim değiştirdim egrnin temizlemesini hallederim herhalde.
Arkadaslar 3 ustaya sordum benzinlide egr valfi yokmus forumda bnzinlide oldugunu gormustum belkide yanlis anladm
Titreme sorunu volandnmis atiklik varmis taslaninca titreme kesildi ve cekis artti bogulma kalmadi. Tesekkur ederm yardmlriniz icin arkdaslr
200 tl volant yüzeyi iyi olduğu için taşlama ile kurtardı. volant değişimi olsaydı 1000 tl bulurdu herhalde
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri