Evet daha doğrusu çok az üflüyor. İnce düşünmüşler gerçekten.
Bugün yeni birşey keşfettim.. Araba ısınmadan (hararet göstergesi kıpırdamadan) kalorifer hava üflemiyor.. İbre yerinden oynadığı anda kalorifer çalışmaya başlıyor.. çok ince düşünülmüş tebrik ederim valla... sonuçta soğuk havada kaloriferden soğuk hava üfleyeceğine hiç üflememesi daha mantıklı
StarJet Emotion 1.4 95Bg.
Evet daha doğrusu çok az üflüyor. İnce düşünmüşler gerçekten.
evet bu cok guzel bı ozellık, motor sogukken kısıyor ama elle acabılıyosun...
activede basıyo valla buz gibi havayı![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
senın klıman beyınsız ondandırsen durtmeden calısmıyo ...
öyle naparsın
yaza alsam kendime bi dynamic arizona 95 hp dualocig tam süper olacak...
Ne Mutlu Türküm Diyene!
walla güzel düşünülmüş bi özellik..
arabayı stop ettikten sonra kontağı açın we klimayı açıp kapatın. fan yollarını bişiylerin dönerek kapattığını duyacaksınız. sadece fanı kapatmakla kalmıyor, yolları da kapatıyor. bu da güzel bi özellik
dualogic 1.4 95 we 1.3 90 larda war![]()
Sabahları arabaya binince direkt ''Hi'' moduna getiriyorum 3dk sonra birden açılıyor alet ve boşuna soğuk hava yememiş oluyorum. Akşam eve dönerken aleti ''HI'' modunda unutuyorum her defasında ve yolun ortasında fark ediyorum yavaş yavaş erimeye başladığımı![]()
Dualogic sadece 1,4 Fire 77 hp ve 90 hp MJ'de var.
konuyu bikere daha dağıtıyorum ama ben ne alcam ki ozaman![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
alala arklar ben eminim ki ilk çıktığında 95 we 90lıklarda wardı dualogic. hatta 'sadece güçlü olan motorlara koymuşlar ki motor rahat kaldırsım' diye içimden geçirmiştim.
sonradan değiştiyse bilemem
Ilk ciktigindan beri hep ayni motor seceneklerinde vardi. Hic degismedi. 1.4 77 ve 1.3 90. Fiat'in sitesindede yaziyor zaten.
doğru sölüosunuz ne diim
satıcı mı dedi kine benim aklımda öyle kaldı alala
arkadaşlar zaten ilk çıktığında dualogic seçeneği yoktu şu tarihte çıkacak diye söylentisi vardı,yani sonradan çıktı.
Dualogic yeni çıtığında bende servisteydim galeride de 95lik dualogic duruyodu. Acaba bende mi yanlış hatırlıyorum. Hatta 95lik ve 90lıklarda güvenlik paketi var diye dualogici oyüzden bu motorlara koymuşlardır diye düşünmüştüm. Çünkü hillhoder dualogicte gerekli olan bişey.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri