arkadaşın passatta var öndekileri açmak için ekstra bi düğmeye basıyosun en mantıklısı o par ederken açık oluyo sadece bende öne böle bişey taktırmak istiyorum yansanayide olsa önü gerçekten görünmüyo arabanın
acaba ön park sensörü frene basıldığında devreden çıkan bi sisteme mi sahip? Sesi duyunca mecbur frene basacaksın o zaman devreden çıkar.. bi hipotez bu tabi
StarJet Emotion 1.4 95Bg.
arkadaşın passatta var öndekileri açmak için ekstra bi düğmeye basıyosun en mantıklısı o par ederken açık oluyo sadece bende öne böle bişey taktırmak istiyorum yansanayide olsa önü gerçekten görünmüyo arabanın
Demon Driver|Damien|
censor'dür o zaman.. malum ingilizcede "ö" yok![]()
Cencor dü o yavvDemi Vadii...
GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
kablosuz park sensörü çıkmış..sadece sensörleri monte ediyormuşsunuz ve ana ekrana RF ile iletiliyor bilgiler..güzel bence ama fiyat biraz pahalı...
https://www.weblebi.com/Default.aspx...AFeOEP1ulcuxKg
önceki forumda anlatmıştım, burda da anlatayım.
bizim arka park sensörleri sadece geri witeste çalışır.
yokuş yukarı bi yerde iki araba arasına parketcem. direksiyonu kırdım yawaş yawaş arkadaki arabaya yaklaşıorum. park sensöründe ses seda yok, baya da yaklaştım. sonra ''küüüt'' diye bi sesarkadaki arabaya dokundum
meğersem boş witeste iniomuşum, park sensörüne güwenip o kadar yaklaşmıştım, fena alışmışım
aman dikkat edin arkadaşlar, geri geri yanaşırken ne olursa olsun geri witeste olun
ön ve arka park sensörü olan arabalarda konsolda ayrı bir düğme var o şekilde aktive edebiliyorsunuz.Birde geri vitese takınca sensör sistemi kendisi aktive oluyor ve hem ön hem arka çalışmaya hazır oluyor ama tabiki ikisi de aynı anda ötmüyor,geri vites takılıyken sadece arka ileri giderken de sadece ön çalışıyor.sistem aktif hale geldikten sonra eğer manevra yapmazsanız ve geri vitesde de değilseniz 10 sn sonra otomatik kapanıyor.çok çok faydalı bir aksesuar kesinlikle olmalı.Park ederken hiç arkanıza bakmanıza gerek kalmıyor. bende GP'me taktıracam mutlaka
bende park sensoru taktırmak ıstıorm. kameralı olanından. guneyde bu ısı yapan var mı? alanyadan antakyaya kadar olabılır.)
Valla ben alırken bana da hediye edildi. Ama hala ben taktırmadım. Orjinal değil elbette. İğrenç görünüyor orjinal dışı uygulamalar. Boyansa da orjinal gibi durmuyor. Sırf bu yüzden taktırmadım. İstersen onun yerine xenon verelim dediler hala düşünüyorum. Biraz kılım galiba çünkü merceksiz xenon uygulaması da hoşuma gitmiyor.
Orjinal park sensörlü uygulamalar italyadan direk üzerinde takılı geliyor ve burada uygulanmıyor diye biliyorum. Eğer uygulanabiliyorsa yaptırmak istiyorum. Net olarak nasıl ve kaça yapıldığını öğrenen olursa yazabilirler mi acaba? Arabamızın önü de arkası da zor görülüyor. En azından arka sensör lazım ama adam gibi sırıtmayacak düzgün birşey olursa çok daha iyi olur.
bende servis kampanyasından orjinal sensör taktırdım. çalışması fena değil ama hassaslığı hoşuma gitmedi doğrusu.. ben sensörsüz milimetrik park edebiliyorken bu alet gereksiz strese sokuyo insanı.. istanbulun herhangi bir yerinde 40cm çok büyük bi rakamhassaslık ayarı yokmu bu aletlerin 10cm'e falan ayarlasakta o zaman sıklaşsa sesi..
Mükemmel bileşenler; H&R 35mm yay, Bridgestone Turanza er300 195/60r15, H4 Philips Power2 gt 150 Far, H1 Osram All Season Sis, Mtec T10 Park..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri