Sayfa 2/2 İlkİlk 12
32 sonuçtan 21 ile 32 arası

Konu: Park sensörü

Özgür Gültekin
    StarJet Emotion 1.4 95Bg. asqhelon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Arizona Bej
    Edilen teşekkür: 0

acaba ön park sensörü frene basıldığında devreden çıkan bi sisteme mi sahip? Sesi duyunca mecbur frene basacaksın o zaman devreden çıkar.. bi hipotez bu tabi
    StarJet Emotion 1.4 95Bg.

Kaan Kaya
    AWD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    34 KK **6
    Edilen teşekkür: 4

arkadaşın passatta var öndekileri açmak için ekstra bi düğmeye basıyosun en mantıklısı o par ederken açık oluyo sadece bende öne böle bişey taktırmak istiyorum yansanayide olsa önü gerçekten görünmüyo arabanın
    Demon Driver |Damien|

usesw - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Vals Mavi
    Plaka
    10
    Edilen teşekkür: 0

censor'dür o zaman.. malum ingilizcede "ö" yok

Ali İLHAN
    microab - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Nevşehir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    50 A* 4*4
    Edilen teşekkür: 690

Cencor dü o yavv Demi Vadii...
    GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06

İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru

Şahin Koban
    barraquda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kocaeli
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 26

kablosuz park sensörü çıkmış..sadece sensörleri monte ediyormuşsunuz ve ana ekrana RF ile iletiliyor bilgiler..güzel bence ama fiyat biraz pahalı...
    https://www.weblebi.com/Default.aspx...AFeOEP1ulcuxKg

Alper dağdemiR
    Auto engineeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    06AD9158
    Edilen teşekkür: 504

önceki forumda anlatmıştım, burda da anlatayım.
    bizim arka park sensörleri sadece geri witeste çalışır.

yokuş yukarı bi yerde iki araba arasına parketcem. direksiyonu kırdım yawaş yawaş arkadaki arabaya yaklaşıorum. park sensöründe ses seda yok, baya da yaklaştım. sonra ''küüüt'' diye bi ses arkadaki arabaya dokundum meğersem boş witeste iniomuşum, park sensörüne güwenip o kadar yaklaşmıştım, fena alışmışım

aman dikkat edin arkadaşlar, geri geri yanaşırken ne olursa olsun geri witeste olun

7. Bu mesaj için teşekkür edenler:

çağrı burdurlu
    mumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    07nog23
    Edilen teşekkür: 2

ön ve arka park sensörü olan arabalarda konsolda ayrı bir düğme var o şekilde aktive edebiliyorsunuz.Birde geri vitese takınca sensör sistemi kendisi aktive oluyor ve hem ön hem arka çalışmaya hazır oluyor ama tabiki ikisi de aynı anda ötmüyor,geri vites takılıyken sadece arka ileri giderken de sadece ön çalışıyor.sistem aktif hale geldikten sonra eğer manevra yapmazsanız ve geri vitesde de değilseniz 10 sn sonra otomatik kapanıyor.çok çok faydalı bir aksesuar kesinlikle olmalı.Park ederken hiç arkanıza bakmanıza gerek kalmıyor. bende GP'me taktıracam mutlaka

Cuneyt kayakıt
    Cnyt01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Yok
    Plaka
    01 ck 1905
    Edilen teşekkür: 94

bende park sensoru taktırmak ıstıorm. kameralı olanından. guneyde bu ısı yapan var mı? alanyadan antakyaya kadar olabılır.)

Emre @
    ekorkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 437

Valla ben alırken bana da hediye edildi. Ama hala ben taktırmadım. Orjinal değil elbette. İğrenç görünüyor orjinal dışı uygulamalar. Boyansa da orjinal gibi durmuyor. Sırf bu yüzden taktırmadım. İstersen onun yerine xenon verelim dediler hala düşünüyorum. Biraz kılım galiba çünkü merceksiz xenon uygulaması da hoşuma gitmiyor.
    Orjinal park sensörlü uygulamalar italyadan direk üzerinde takılı geliyor ve burada uygulanmıyor diye biliyorum. Eğer uygulanabiliyorsa yaptırmak istiyorum. Net olarak nasıl ve kaça yapıldığını öğrenen olursa yazabilirler mi acaba? Arabamızın önü de arkası da zor görülüyor. En azından arka sensör lazım ama adam gibi sırıtmayacak düzgün birşey olursa çok daha iyi olur.

A G
    ArcA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 37

bende servis kampanyasından orjinal sensör taktırdım. çalışması fena değil ama hassaslığı hoşuma gitmedi doğrusu.. ben sensörsüz milimetrik park edebiliyorken bu alet gereksiz strese sokuyo insanı.. istanbulun herhangi bir yerinde 40cm çok büyük bi rakam hassaslık ayarı yokmu bu aletlerin 10cm'e falan ayarlasakta o zaman sıklaşsa sesi..
    Mükemmel bileşenler; H&R 35mm yay, Bridgestone Turanza er300 195/60r15, H4 Philips Power2 gt 150 Far, H1 Osram All Season Sis, Mtec T10 Park..

Oruç Yılmaz
    (diğer bir) 2 teker üye unik06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 342

Alıntı ArcA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende servis kampanyasından orjinal sensör taktırdım. çalışması fena değil ama hassaslığı hoşuma gitmedi doğrusu.. ben sensörsüz milimetrik park edebiliyorken bu alet gereksiz strese sokuyo insanı.. istanbulun herhangi bir yerinde 40cm çok büyük bi rakam hassaslık ayarı yokmu bu aletlerin 10cm'e falan ayarlasakta o zaman sıklaşsa sesi..
    aynen yaa,,

yeni 40.000e girdim bende, sensörü alıcam ama,
    ben ankaradayım ama 40cm filan bana da fazla geliyor.. 10cm en ideali bence de

oluyormudur acaba?

Tuncel Sunar
    GP_Ts_Ist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    34 S XXXX
    Edilen teşekkür: 31

Alıntı baycep Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar linki bir incelermisiniz bu sensör nasıl sizce kullanışlımıdır eleştirilerinizi bekliyorum.

Hepsiburada.com | Akıllı Alışveriş Burada | Oto Aksesuar | CYCLONE NEW LINE SENSÖR PLAKASI PARK SENSÖRÜ 341486

Antenlerin de calindigini dikkate alip inceleyince ilk aklima gelen bu parca plakaliktan da calinir mi oldu...
    AKIL BIZE SUNULANLAR DISINDA COZUM BULMAKTIR - Anonim

Sayfa 2/2 İlkİlk 12