150-200 arası bir rakam tutar. B-o-s-ch yada delphi servislerinden fiyat alınız.
150-200 arası bir rakam tutar. B-o-s-ch yada delphi servislerinden fiyat alınız.
mazot kokusu ordan kaynaklanmıyordur. Bir konuda okumuştum enjeöktörlerin dibindeki bakır contalar eskidği için sızdırma yapıyor ve burdaki mazot kokusu içeriye gidiyormuş ne kadar doğrudur bilemiyorum. Pompacıya gittiğinşizde bunuda kontrol ettirin. 223000 deki aracın en az bir defa mazot pompası mutlaka ornikleri değişmiştir. Belki iki defa da olmuş olabilir.
[QUOTE=GPEMREE;978342]Teşekkür ederim. Benim araç 223000 de ve aracın içine genelde mazot kokusu geliyor. Benden önce mazot pompası ile ilgili herhangi birsey yapıldığını sanmıyorum . Sizce de benim sorunum mazot pompasiyla mi alakalıdır?
Hocam arastirirken eger damlatmaya basladiysa aracin havalandirmasini actiginizda iceriye mazot kokusu geliyor diye bir ifade okumustum.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri