eğer varsa elinde fotoğraf isteyin hafif bir kazaysa önemli değil bence.
arkadaşlar bi araç buldum motor kaputu değişmiş motor işlem görmemiş airbaglar açılmamış kaza konusunda satıcının da pek bi bilgisi yok ilk sahibi kaza yapmış şuan araç 3.sahibinde sol ön çamurluk boyalı araç temiz 89binde yardımcı olursanız çok sevinirim??
eğer varsa elinde fotoğraf isteyin hafif bir kazaysa önemli değil bence.
Fiat Punto Grande 1.4 Fire Active 2009 Model 27.750 TL Galeriden satılık ikinci el Gri renk - 245009285
burdan forumdaki bi arkadaşa sordum airbag açmış dio
Galericiye pek yanaşmayın hocam, nolur nolmaz. Hepimizin zamanında ağzı yandı bunlardan...
galeri deyince ben biraz tedirgin oluyorum. Ancak araç hoşuma gitti diyelim tanığım bir yetkili servise veya bir ustaya aracı götürürüm ve iyice kontrol ettiririm, usta al derse alırdım.
gri ye baktın hocambizde baktık da km fazla diye vazgeçti arkadaş
99 binde araç birde dediğin gbi kaput sorunlu
beyaz var bi ona ulaşsak alacağızda sahibine ulaşamıyoruz
km normal, fiyat normal, kaza da normal. azıcık vursan kaput değişiyor zaten(benim arabada da değişmiş ben sorun etmedim). ben olsam sigortacı tanıdık bulur kaza raporuna ulaşmaya calısırım.
airbag acıp acmadıgına bakmak lazım.
Her temiz duran araba güvenmemek lazım tanıdığın bir usta varsa ona göster , ya ekspertız yaptırmanızı tavsiye ederim
İlk öncelikle galerici iyi düşünmek gerekir fakat araba düzgün duruyor vesselam o yaşta araba için normal amma velakin öncelikle plakadan sorgulama yapın sonrasında egerki Fiat bayide tanıdıgınız varsa şasenin yanlış hatırlamıyorsam son 4 hanesinden bakıyorlar oda olmadı sigortacı bir arkadaşın varsa eger aracın geçmişine baktırabilirsin bu işlemlerde bir problem yoksa eger servise sok a-z ye herşeyi çıkar fakat otomatik vitesmiş şanzımana iyi baktır derim sonradan ugraşma
nacizane fikrim alacaksan 26.250 den fazla verme..
hangi ilan hocam sanırım farklı arabalara bakıyoruz
Hocam bu aracın hem yolcu, hemde sürücü airbag açmış. Sürücü airbag kapağını tam oturtamamışlar bile. Bu bakımdan bu araçtan uzak durmanızda fayda var. Ayrıca arka bagaj kapağının çizgileri de hiç hoşuma gitmedi, arkadan da oynama var gibi.
Bence işin özü galeri ucuza araba veriyorsa uzak durunuz, hatta galerilerin yakınından bile geçmeyiniz.
Selamlar.
2011 Bravo 1,6 Multijet Sport Style S2 BEYAZ + Assist KiT
2011 PUNTO EVO 1.4 FIRE DYNAMIC GRI + DUOLOGIC + Start&Stop
Hayırlı olur inşallah. Kazasız belasiz
Grande Punto 1.4 Fire Dynamic 2011
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri