serviste vurdurdum deme kredi kartın varsa eger senede 2 sefer ücretsiz cekici hakkın var . çekiciyle götür . sarz ve mars dinomalarında ufak bir kömürü bitmiş olsa bile servis söküp sıfır takıyor . oda maliyeti isçilik dahil 600-750 tl arası dışarda ustaya söktürüp kömür degişimi ve bakımını yaptırsan 200-250 tl işçilik alır . her haliyle cebinden para çıkıcak . alternatör sorununu bende yasadım . kapıları bile açıcak elektrik kalmıyor . sorunun akü kaynaklı olabilr . 7-8 ay önce bir tane mutlu akü yedim . bakıma gönderdim akü garanti kapsamındaydı . firma geri iade etti saglam diye . bende aracıma sıfır aku taktım sorunsuz çalısıyor dedim . sonra firma kabül etti . sorun belki aküdede olabalıir . çünkü vurdurunca çalışmış . alternatörde soru olunca hiç elektrik almıyor . direksiyonun sert olması araç mars almadıgı için sert konumda mars olunca direksiyon rahatlıyor . bakalım servis nediyecek . bakımı serviste yaptırmıssınız 2000 km olmuş . masrafı servise yıkın . .örnek yag degişiminden artı 10-20-30.000 bakım ücreti alıyolar . bu parayı alıyolarsa nereyi kontrol ediyolar .