sanayide uygun fiyata zift kaplanıomuş arabanın altına.. bilgisi olan we denemeye açk olan war mıı?
28/11/2006 - 6/4/07 8560 km dizel alıpta gezmeyenlere imreniyorum
sanayide uygun fiyata zift kaplanıomuş arabanın altına.. bilgisi olan we denemeye açk olan war mıı?
Tolga nın araştırmaları sürüyorbakalım haber bekliyoruz...
12 Aralık 2007 - kontağı ilk çevirdiğim tarih
Şu an 2010 km - 3,5 aylık
* GP GÜZELİ*
1905
28 ŞUBAT 2006 şu an 23.500 km de arabnın hakkını veriyorum galiba![]()
![]()
![]()
02/03/2006 6237km
Gazla..yanla..el freni çek..3 ten 2 ye at..ibre redline'a gelsin..tesisatı aç..gözün sadece yol çizgilerini görsün..gazı kökle..ara gazı ver..vites değiştir.. motorun sesine kulak ver..makasa gir..arabanı yıka..jantları parlat..sanroof u aç..kalamışa geç..ordan fenerbahçe tesadüf..ordan caddeye in..önce bir kırıntı yap kayıntı vakti..ordan gazı kökle..yap serenatını ..aç parçanı..koltuğuna yaslan..kapatma camı..volümü de kökle..aman camlar patlamasın..tesisat sağlam yola dewam...
2006 çıktığı hafta aldım arabayı 40.000 deyim
zbart da alt izalasyon yaptırdım çok faydası var
herkeze tavsiyem 3,5 luk yay taktırmaları araba inanılmaz değişiyo altıda vurmuyo merak etmeyin bütün o tıkırtı burcu sorunları öntakımdaki sesler yok oluyor sevgiler.......
Zift yerine başka bir maddeyle kaplandığını ögrendim bugun. Yalıtım sağlayıp paslanmaya karşıda koruyormuş. Adını söyledi ama ben unuttum...
Fiyatı 259 + KDV imiş. Zeynepc'ten rica etsekte Yakup beyden tam olarak ne olduğunu ögrenip bizi bilgilendirebilir mi acaba..
Birçok şey bilirim ama en iyi bildiğim şey Haddimdir...
selamlar...
20.03.2006
27.000km
slm
30 11 2006 Da Aldim 2006 Model 25000ytl (nasil Sizce) şo An 3500 Km Deyim Malum Borçlu Araba Fazla Binemiyoruz Aklim Da Cok şeyler Var Arabam Içim Ama Nasip .şu Yalitimla Ilgili Bişeyler Söylemek Istiyorum Davulumbazlarin Içine Silikon Sürsek şeffaf Renklilerden Sizce Nasil Olr
2 hafta oldu lpg takıılalaı valla 200 km yaptım bu lpg iyi olmadı ben 2 haftada bu kadar yol yapmazdım be az yakıyo diyo basıp gidiyoz
LPG nin dezavantajları işte![]()
trafiğe çıkış : 7.4.2007 Km:102 Km :uhohu: :ok:
16/03/2007 çıkış 1500 Km. yol
15-04-06 30385km
diğer sayfalarda kesin tartışılmışdır ama dinamik ile active versiyonlar arasında yol sesi alma farkı varmı acaba? Kullanmış olduğum active model deneme arabası (dizel) tıkırtılı yollarda birhayli yol sesi aldı. Dinamik daha az alıyorsa kesin onu alırım
kısa sürede en fazla km yapma rekoru bende olabilirmi? arabayı alış tarihi 02.04.2007 ve ben 1 hafta iiçinde 3500 km yaptım.
bu arada dizel bir araba almaya karar verdiğinizde, özel bi nedeni yok ve ekonomi olsun die alıyorsanız, ve çok fazla araba kullamayan birisiyseniz dizel almak pek mantıklı değil.dizel i çok fazla arabaya binenler almalı
ben puntoyu alırken hesaplamıtım
bir modelin aynı versiyonuna daha fazla para ödüyoruz, bunu da anca belli bi km ye vardığında dizel parasından amortiliyoruz.(örnek:punto ya 4000 ytl fazla para veriyoruz bayiden alırken o anki dizel ve benzin fiyatları ve yakışlar karşılaştırıldığında dizel punto ya verdiğim 4000 ytl yi amortillemek için 63,800 km yol yapmak gerekiyordu.)
Ruhsatta trafiğe çıkış: 12 Eylül
Resmi trafiğe çıkış : 1 Aralık
Km : 16.000
Photoshop Değil , Gerçeğin Ta Kendisi
SÖZDE DEĞİL , ÖZDE MODİFİYE
trafiğe çıkış = 13.11.2006
1 buçuk ay kadar serviste kaldı
7500 km de ...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri