Benimki çok rahatsiz etmiyo açikçasi,genelde araç tam durmadan geçirmeye çaliştigimda veya araç yokuş aşagı iken cirtliyor.
Bende daha genel bi sorun var,tüm vitesler zor geçiyor,vites halatlari degisecekmiş,biraz tuzlu oldugundan idare ediyorum
Benimki çok rahatsiz etmiyo açikçasi,genelde araç tam durmadan geçirmeye çaliştigimda veya araç yokuş aşagı iken cirtliyor.
Bende daha genel bi sorun var,tüm vitesler zor geçiyor,vites halatlari degisecekmiş,biraz tuzlu oldugundan idare ediyorum
Geri vites grandelerde kronik evolarda var mi bilmiyorum benim aracin vitesleride zor geciyordu ilk aldigimda ustam bakti halatlar duzgun takilmamis yerine tam oturtulmamis birde yagsiz kalmis demisti onlari duzelttik 3 4 binde bir telleri bir kac damla yag damlattim simdi yumsacik once yaglamani tavsiye ederim
halatları yağlamak bi nebze geçişleri yumuşatır ancak bu benim geri vites sesden ziyade zor geçiyor gibi arabayı sallıyor..korkuyorum şanzumana falan bi zararı olurmu..
Kaportayi acinca akunun ordan asagiya goguse dogru baktiginizda boru gibi birseye girip cikan ince teller vardir siz bakarken biri vites degistirirse direk gorursunuz zaten o telleri yaglayin sonra 1 den baslayin 5 10 dakka butun viteslere takin cikarin yumsadigini hissediyorsunuz
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri