merhaba
1 haftalık tatilden sonra aracımı çalıştırıp kullanmaya başladığımda kalkışlarda titreme bende de oldu ama bendeki, lastikler patiye kalkıyormuş gibi olup titriyordu.Bugün 2. gün aynı sorunla karşılaşmadım... neden olabilir acaba?
Merhaba arkadaşlar. Aracı bir süre kullandıktan sonra özellikle köprü trafiğinde kalkarken araç titreme yapıyor. Isındıktan sonra yapıyor diye düşünüyorum, normal kullanımda sorun yok uzun süre dur kalk yaptıktan sonra 1.viteste kalkarken titreme başlıyor. Bu sorunun çözümü nedir? Baskı balata değiştirirek düzeltilebilir mi?
merhaba
1 haftalık tatilden sonra aracımı çalıştırıp kullanmaya başladığımda kalkışlarda titreme bende de oldu ama bendeki, lastikler patiye kalkıyormuş gibi olup titriyordu.Bugün 2. gün aynı sorunla karşılaşmadım... neden olabilir acaba?
Titreme sorunu muhtemelen baskı balatadan.
İstanbul'a gittiğim zaman trafikte çok uzun süre dur kalk+yarım debriyaj yaparak seyahat edersem aşırı ısınmadan dolayı titreme benim aracımda da oluyor. Bu baskı balatanın ve debriyaj ekipmanlarının gözden geçirilme zamanının geldiğini haber veriyor. Baskı balata ve sorunları ile ilgili konuları okumanızı öneririm. Sorununuzla ilgili çok daha açıklayıcı bilgi ve tecrübelere ulaşabilme imkanınız olur.
Merhaba aracinizdaki problem tahmin ettiginiz gibi baski balata dan dolayi baskibalata degisimi yaparken volantinda kontrol edilmesi gerek volan yuzeyinde yaniklar olusa biliyor bu sebebden baskibalata degisimini yapipda volanti kontrol edilmesse kisa bir sure sonra tekrardan titreme sikayetinde bulunabilirsiniz
Baskı balata değişmesine rağmen titreme sorunu devam ediyor bende
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri