Biraz daha kullanalım idare edelim derken dün kavacıkta yolda kaldım aracım çalışmadı marş basıyordu ama çalışmıyordu soğumasını bekledim biraz tekrar bastım 10 15 marştan sonra marş motoru kilitlendi akü bitti, neyse yardım alarak kenara aldık arabayı kaskomdan çekici istedim aracı ümraniye fatih sanayide özen pompa diye biryere götürdük önce marşı söktük daha önce zaten dişlisi değişmişti o kadar basmaya marş patlamış allahtan volana yapışmamış ona şükür ettim. marşı söktükten sonra usta bu marşların bizim araçlara yetersiz geldiğini söyledi opel daha önce araçlarını geri çağırmış bu sorun için fiat böyle birşey yapmışmı bilmiyorum marş motorunun 1büyüğünü sıfır aldık taktık hayli uğraştı şanzıman farklı olduğu için bazı dişlerin tornada kesilmisi gerekti bu ana kadar pompa arızalı sanıyordum 3saat boyunca ter döktüm. liftten indirdik pompayı kontrole ite ite götürelim diyecektik ki marşa dokunmamla araba çalıştı meğer marş motoru yetersiz geldiği için bütün akımı üzerine çekiyormuş ateşleme gerçekleşmiyormuş şuan araç benzinli gibi dokunmamla alıyor marşı bu arada marş motorunu 290liraya aldım