eski sahibinin baskı balatayı değiştirdiğine emin misiniz? bana baskı balatadan gibi geldi.
galeri bana 60.000km bakımında baskı balata değişti dedi, cahillikten aklımıza da gelmedi faturalarını sormak. aracı aldıktan sonra kendim değiştirttim.
eski sahibinin baskı balatayı değiştirdiğine emin misiniz? bana baskı balatadan gibi geldi.
galeri bana 60.000km bakımında baskı balata değişti dedi, cahillikten aklımıza da gelmedi faturalarını sormak. aracı aldıktan sonra kendim değiştirttim.
[QUOTE=mehmetheleloy;970087]eski sahibinin baskı balatayı değiştirdiğine emin misiniz? bana baskı balatadan gibi geldi.
galeri bana 60.000km bakımında baskı balata değişti dedi, cahillikten aklımıza da gelmedi faturalarını sormak. aracı aldıktan sonra kendim değiştirttim.[/QU
evet değiştirmiş sanayideki aracın eski ustası da yeni değiştirdik demişti. bugün aracımı konya da bi özel servise götürdüm . bayramda ankaraya gelirken yolda sıkıntı çıkar diye orada bırakmıştım. bilgisayarda P060C diye bi hata kodu göründü. onu sildiler. bide robot yağı yarı yarıya azalmış onu da tamamladılar. ankaraya kadar geldim. ama şehir içinde yine aynısı oldu.önce vites 3 ten boşa geçti. elimle düzellttim. 20 dakka filan sonrada bi kırmızı ışıkta yine kaldı 3. viteste
bikaç kez kontak açıp kapatarak çalıştırıp eve geldim. ankarada gösterebileceğim bi yerler var mıdır acaba?
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri