Ne alırsanız alın hepsinin avantajları var ama donanım fakiri olmasın alacağınız araç. Dynamic ve muadili olan modelleri tercih ederim ben olsam varsın bir hatta iki yaş eski olsun dolu olsun.
Ne alırsanız alın hepsinin avantajları var ama donanım fakiri olmasın alacağınız araç. Dynamic ve muadili olan modelleri tercih ederim ben olsam varsın bir hatta iki yaş eski olsun dolu olsun.
kesinlikle aynı fikirdeyim donanım araçtan soğuma sebebi bile oluyor. o yok bu yok![]()
donanımlı olması için benzinliler fiyat olarak daha alınabilir boyutta benim tek sorunum benzinli lpg li aldığımda lpg beni pişman eder mi? 3 tane lpg li 1 dizel aracım oldu lpgnin uyumu önemli malum lpg li araçlarımdan 2 si sorunsuzdu ama birisi beni bezdirdi. kendim özenle montajını yaptırmış ve bakımlarını aksatmamış olmama rağmen.
Lpg konusunda ben çok kararsız kalmıştım ama kullanıcıların ortak tecrübeleri şüpheye mahal bırakmıyor. Lpgli albeaların istanbul başta olmak üzere Türkiye'nin yükünü çektiğini ve bizim 77 hp puntoların da aynı motora sahip olduğunu göz önüne alırsak benzinli punto da iyi bir tercih olarak düşünülebilr. Iyi montajda bizim 77 hpler sorun çıkarmıyormuş. Benim daha çok yeni lpg 1.000 km yaptım henüz kanaatimi belirtmem için çok erken ama şuan herşey mükemmel.
S&S yok benim aracımda ama taktıranlar var forumda. Bu sistemin çalışması Lpg tasarrufunu olumsuz etkiliyor diye okumuştum bir kaç yerde. Araç her marşa bastığında benzinle çalışıyor ve benzin tüketimi artıyor diye yazmışlardı. Bunun önüne geçmek için S&S sistemini devre dışı bırakanlar olmuş
Ben atiker gold kullanıyorum en son çıkan sistemi. Markadan ziyade ustalık önemli bizim araçlar için. S&S sistemi şahsen benim ille olsun diye arayacağım birşey değil. Olsada kullanırmıyım orası ayrı mesele. Sıcak motorun ikide birde zırt pırt stop edip çalışması motorun çalışma prensipleri ile ne kadar bağdaşır bilemiyorum. Ne alırsanız alın ama önceliğiniz sorunsuz bir motor olsun. Bol şans diliyorum![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri