Vites in 1 e zar zor geçme olayını hallettim arkadaşlar. Sivasa gitmeyi bekliyordum ancak mersindede işinin ehli bir usta buldum.
Kaputu acti, vites teli başlıklarının altında bir ayar yeri varmış, onun gevsedigini ve daha önceki goturdugum ustanın tam olarak sıkmadigini söyledi. Ayak üstü bir iki denemeyle baya bi rahatladı. Akşam üzeri gel tamamen hallederiz dedi. Akşam üzeri tekrar gidecen ancak şuan bile baya bir rahatladı.
Hayır benim anlamadigim ustalar ya da ne bilim yetkili servisler bunu bilmiyor mu? Ben de yarin gidebilirsem bi gostercem umarim dediginiz gibidir ve cok dua alırsınız benden
Hayır benim anlamadigim ustalar ya da ne bilim yetkili servisler bunu bilmiyor mu? Ben de yarin gidebilirsem bi gostercem umarim dediginiz gibidir ve cok dua alırsınız benden
Bugün ustanın ayaküstü yaptığı şeye sivasta 110 TL para vermiştim. Meğer ne vites korugunu sokuyorsun, nede birçok ustanın dediği gibi şanzumanı bi açıp bakmak lazım olayına giriyorsun. Allah tamircininde Allah korkusu olanına rasgetirsin.
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com
Yer imleri