Merhaba arkadaşlar, Modifiyeli ELM 327 ile birlikte, hata kodu silmek, hız sabitleyici aktivasyonu vs. için kullanılan bu programı (MultiEcuScan) bulmak beni biraz uğraştırdı. İhtiyacı olanlar için paylaşmak istiyorum, 1.7 ve 2.2 versiyonlarının tam sürümleri.
Hüseyin bey çok makbule geçti. teşekkürler
A.T.K.ve Y.
ELM cihazım yok ama eminim çok kişiye yararı olacaktır. Paylaşımız için teşekkür ederim
Bunlar forumda bazı üyelerde muhtemelen vardır ancak malum sebeplerden kimse böyle paylaşmıyordur. Ne olur ne olmaz demekte fayda var.
Banada cihaz lazım programla birlikte elinde olan varsa ulaşırlarsa sevinirim
arkadaşlar acill yardım lütfen windovs8 kullanıyoyurum programı kurdumm fakat bağlantı yapıyorum ama tam sürümünü kullanmanız gerekli uyarısı veriyo cc aktifleştirmek için koluda taktım ama 2 gundur yapamıyorum yardım lütfen
hayat bir zulum se ver yanı gülümse .......
Aynı şekilde bende istiyorum aracımın verdiği arızaları görmem gerekli
Sent my iPhone using
sol alt kosede register yaptiniz mi?
regester yaptım ama orda zaten kod var üst kısımda silemiyorum
hayat bir zulum se ver yanı gülümse .......
arkadaşlar 3.1 de regester nasıl yapılacak win 1o da. win 10 için elinde olan var mı full versiyon
yok mu bilen.
FORD ELM327 Yİ FİATA GOREYAPMIS
https://www.youtube.com/watch?v=bwbe6pA9Cyg&t=10s
Doblo d4 kasa hız sabitleyici aktif etmek için 3.6 sürümünü kullandım ama işe yaramadı başka sürümü olan varmı elinde
Merhabalar bende 1.3 euro5 motor linea için multiecuscan kullanmak istiyorum. Hangi version olmalı. Bazı araçlar için belirli version olmaması gerekiyor sanırım. @cmhrky bu hangi version ve crack ya da key mevcut mu içinde?
Linea için 3.6 yeterli. Sürümden ziyade lisans ve database dosyaları ile ilgili sıkıntılar çıkarabiliyor. 3.6 kurup sonrasında 3.8 kurup kullanabilirsiniz.
"Bir MACAR Atasözü derki; Sarhoş er geç ayılır ama cahil Aslaa"
Bu sistemle dpf rejenerasyon yaptirilabilirmi
Evet yaptırabilirsiniz. Yaklaşık 20-25 dk sürüyor.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri