en son jant&lastiğini taktığım puntonun amrtisörünü söküp onun yaylarını benim yeni aldığım amortisörler ile deneyecemtim ama artık ona da üşendim gerçekten, iki amortisörün sökülüp takılması yaklaşık 45 dakika, bu iki arabada 4 amortisör olunca artık iyici yorucu oluyor. Benim anlamadığım nokta 2. puntodaki amortisörler oldukça yumuşak ve aracın yol bağlantısı kesinlikle direksiyondan hissedilmezken iki farklı markanın (monroe-maysan) amortisörlerini denememe rağmen ve hir iki aracın jant ve lastiğini denememe rağmen halen benim araçtaki süspansiyon çalışmasını olduğu gibi direksiyonda hissediyorum ve her kasiste resmen direksiyon kutusu sallanıyor.
iki araç-orjinal yaylar- aynı ebat lastikler- bir tanesi çok güzel süspansiyona sahip- benimkisi ise ne yaptıysam düzelmedi? anlamak mümkün değil
inanın benimki kuruntudan değil az çok otomobilden anlarım ve kesinlike süspansiyonda sorun var ve çözemiyoruz---- ilk değiştirdiğim eskimiş olan amortisörler bile neredeyse yeni taktığımız iki farklı marka amörtisörlerden daha iyiydi diyesim geliyor ama buda sacma olacak en nihayetinde,