2006 Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active Vals Mavi
2008 Peugeot 2.0 HDi Gümüş Gri
2013 Nissan Qashqai 1.5 dCi Platinum Sedefli Beyaz
Punto Forum - www.grandepuntotr.com
Merhabalar. Bugün autoking ve edirne fiat servisinden boya koruma fiyat ve kullanılan ürün bilgilerini aldım.
Fiat Servis Meguiars'ın ürünlerini kullanaraktan bu pasta-cila-koruma işini yapıyor. 250 TL ücreti var. Yanında şarj aleti hediye.
Autoking ise DIAMOND denilen markanın ürünleri ile mevsimlik olan boya korumayı 290 TL'ye, üç yıllık olan korumayı ise 450 TL'ye yapıyor.
Sanayide 150 TL'ye yapan arkadaşın hangi markayı kullandığını öğrenme fırsatım olmadı. Öğrendiğimde onu da paylaşırım
Sizce servisi mi yoksa autoking'i mi tercih etmeliyim. Yada tavsiye edeceğiniz en iyi ürünü alıp sanayideki ustaya sadece el emeğini vererek kendim mi yaptırmalıyım. Şimdiden teşekkürler.
Her ürünün kendi kullanım şekli var.bazı pastalar derhal toz olurken bazıları olmuyor, bazıları çok aşındırırken bazıları daha yavaş aşındırıyor.
Bu sebeple sizin götüreceğiniz pastaları ve cilayı ustanın kabul edeceğini sanmıyorum.
Meguairs ürünleri genel olarak piyasada kullanılan ve sevilen ürünler.Bu ihtimali en güncel düşünmenizi tavsiye ederim.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri