Sayfa 2/2 İlkİlk 12
23 sonuçtan 21 ile 23 arası

Konu: E-gas lpg dönüşüm Otogaz sistemlerini

  1. #21
    mustafa özkan
    şehitler aslaaa ölmez baycep - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    17/12/2006
    Yaş
    47
    Mesajlar
    720
    Nereden
    Elazığ
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    23DR000
    Edilen teşekkür: 108

    Standart

    Alıntı mkaksoyer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eski tip lpg ler starjetlerde sorun çıkartıyordu doğrudur. fakat şu an piyasadaki güncel modeller starjetler de herhangibir problem yaratmıyor.

    ben taktıralı 5-6 ay oldu o zamanda bu yeni sıralı sitemlerin hepsi vardı. fabrika starjetlere lpg takılamaz uyumlu değil diyor, fire motorlara serviste takıyorlar starjete kesinlikletakılmıyor, ben çok araştırdım. taktıracağın zaman garanti iste, tekleme yaparsa , motor arıza lambasını yakarsa ,çekişten düşürürse, geri veririm paramın hepsinide alırımdiye şart koş hatta kontrat yap

  2. #22
    Emrah Gökçek
    BlackCat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    13/11/2007
    Yaş
    49
    Mesajlar
    68
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    35KNS76
    Edilen teşekkür: 19

    Standart

    Onceki arabamda Bedini marka mevcuttu genel olarak memnundum. Yanlız lpg zamanla enjeksiyonlarda kurum yapıyor.O yuzden arada bir benzinle uzun yol yapmak lazım, Arabam İlk silkelemey e basladıgında enjektorleri hava flitresini falan degistirmislerdi, 100 ytl ye maloldu, daha sonrakin de 50 YTL link benzin birde enjektor temizleyici aldım 50 ytl lik benzin suresince uzun yol yaptım arabanın cekisi birden duzeldi.
    -Yaklasık benzinle lpg rasında km de 100 YTL farkediyordu. Dolayısla ayda 1500 km yapan birisi 10 ayda amorti ediyor. Tabi ayda bir kac kez alınan benzini de iyi hesap etmek lazım ozellikle soguk bir ilde oturuyor ve kısa yol yapıyorsanız benzinden lpg ye gecme suresi cok zaman alıyor. Montaj yapanlar hic bundan bahsetmiyorlar.

    -Simit tank bence en iyisi. 10-15 ytl ye satılan lastik patlayınca kopukle icerden yamayan spreyler var ondan almıstım gerci deneme fırsatı olmadı ama insanın yinede ici rahat oluyor ya patlarsa ne yaparım diye o yuzden 2 tane o spreylerden alıp bagajda tutun.
    Simdi yeni arabam gp biraz kulkanıp yakıtını kendimce test edicem belki sonra taktırım ama benim en iyi diye duygugum Zavoli.
    Konu BlackCat tarafından (17/11/2007 Saat 00:04 ) değiştirilmiştir.

  3. #23
    Muhip Kazım Aksoyer
    Fire Active 1.4 8V 77Bg. mkaksoyer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    17/12/2006
    Yaş
    52
    Mesajlar
    123
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Arizona Bej
    Edilen teşekkür: 23

    Standart

    Alıntı goldumut Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet eskı tıpler sorun cıkartıyordu ama artık yenı sıstem sıralılara daha guvenıyorum ama soyle bır sorun var o kadar tıtız oldugum ıcın en ıyı sıstem bıle benım aracta benım basıma sıkıntı acar
    eski tip derken venturilerden değil gene sıralı sistemlerden bahsediyorum. sıralı sistemler örneğin lovatoda 3. nesil satışta şu an. yeni modeller t-jet ve fsi motorlarada uyumlu.
    bu arada şöyle birşey var araca uygulamayı yapan ustanın manifolda bağladığı nozulları iyi hesap edipte takması gerekiyor eğer gaz enjektörlerinin ve motorun karakteristiğine uygun nozul seçmez ise problem yaşarsınız bence hesabı iyi bilen bir usta herhangibir markayı rahatça fire ve starjete monte eder ve problem yaşanmaz. iki motorda 1,4 litre diye aynı şeyi yapmaya uğraşırsanız problem yaşanması doğal.
    Fire Active 1.4 8V 77Bg.

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Benzer Konular

  1. Dönüşüm muhteşem oldu
    tugrul.karaatli tarafından Tanışma forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 16
    Son Mesaj: 24/06/2012, 13:58
  2. İzmir'de Lpg Dönüşüm!!!
    iceberg35 tarafından Teknik Yardım forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 9
    Son Mesaj: 28/07/2011, 22:03
  3. Lpg dönüşüm nerde yaptırmalıyım???
    ByLabTek tarafından Teknik Yardım forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 10
    Son Mesaj: 19/06/2011, 12:36
  4. Otogaz dedektörü
    emresan87 tarafından Genel forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 5
    Son Mesaj: 13/02/2010, 12:47

Yer imleri

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com



# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network #

www.fiattr.com   |    www.puntotr.com   |    www.grandepuntotr.com   |    www.puntoevotr.com   |    www.bravotr.com   |    www.lineatr.com   |    www.500tr.com   |    www.ottimotr.com   |    www.aegeatr.com