+111111111111111
Printable View
ne rezıllıgı cem benım arabaya bınenlerı bırak....
bırmot servıs sorumlusu Selcuk bey bıle... musterisi arabayla cıkarken aman dıkkat et Vadı nın arabasına carpma dıye uyarıyodu....
yan cıtaların parca kodları
3 kapı ıcın 50901368
5 kapı ıcın 50901369
evet ya bu süper birşey miş.nereden temin edebilriz.
ya piyango bana cıksın :) dırek aksesuarlara saldırcam cicek abbas yapcam puntomu ..
Aslında bu çıtanın faydalı olacağını düşünüyorum. Çünkü oldukça kalın birşey. Yandaki aracın kapısı açılınca engelleyecektir, kapıdaki temas noktalarına değmesini. Zaten hemen hiçbir arabanın çıtası öyle kapı kolu hizasında değil. Bu mantıkla bunların hepsinin sadece süs amaçlı olduğunu söylemek lazım ki, değil.
https://www.cebeci.cc/photos/cita4.jpg
bu orjinal kapı bandımı hocam
Evet orijinal. Aksesuar kataloğunda kod no.su (yukarıda yazılı) şey bu ise alıcam. Yan kiriş diye geçiyor.
valla abi bn şeffaf deilde daha şık durduğunu düşünerek böle bi çözüm buldm :)[IMG]https://img201.imageshack.us/img201/...305zxk4.th.jpg[/IMG]
3k olanının fiyatını bilen varmı acaba
arkadaşlar arabamın kapılarına linealardaki gibi kapı çıtaları yaptırmak istiyorum.malum otoparklarda kapılarını kontrolsuz açan yaratıklar fazla.kapı çıtaları nispeten ufak hasarları önler diye düşünüyorum.yaptıran varsa bilgilendirirse sevinirim.
:help:
bencede lınea nın kiler mantıklı ama hani aman aman vuruklarda etkili olmaz cünki zaten ufacık sey kalınlarıda cok kötü duruyor
lıneanın kiler sadece gösteriş amaclı gibi ama genede hiç yoktan iyidir.
cihangir bende linea nın çıtalarını uygulamak istedim hatta serviste sıfır bir set açtık ön kapılar uyuyor ama arka kapılarda 5-6 cm büyük geliyor ayrıca palioların kinide denedik o da boş çıktı gp lerin arka kapı boyutları biraz ufakça bu yüzden daha bir çıta uyduramadım
GP nin sarı arkası kesik bir modeli var resimlerde fakat oda tek kapı için.Birmot servise sorduğumda tek kapı için sadece kapılarda var demişti.İsterseniz bir sorun.Ama şu bir gerçekki benim araba otoparkda durmasına rağmen bir sürü kapı vuruğu hatta göçüğü var.Gidip yaptırayım diyorum ama yine olacak.Özellikle küçük kamyonetlerin kapıları öyle bir seviyedeki vurdumu çıta mıta hak getire.Adam öyle bir kapı açıyorki yan omuz çizgisi göçüyor.Buna bir ÇÖZÜM bulursanız beni de lütfen haberdar edin.
buraya bakarsanız fiyat da dahil konuşulmuş
https://forum.grandepuntotr.com/tekn...ht=%E7%FDta%2C
Aynen öyle Fatih ;)
Mesajlarınız bu başlığa taşınmıştır!..
ufukcuğum onuda düşündüm ama ordaki usta bant kesildikten sonra kalın kalabilir açarken önkapıya yaslana bileceğini söyleyınce vaz geçtim.palionun kindede ucunu inceltmek gerekiyor yani orijinallikleri bozuluyor onun için düşünüyorum
Konuyu hortlatıyorum. Az önce yeni bir çizik farkettim. Adam kocaman yere geri geri sarhoş gibi yanaşmış oruçtan başı dönmüş heralde (ehliyeti kaybolasıca), birde kapıyı langırts diye açmışlar:@ Çıta uydurmam lazım. Bu çıta işini uygulamış ve fayda görmüş olan biri varmı aramızda?
İlker, geçmiş olsun.Ben de kapıyı dikkatsiz açanlara ve açtıranlara çok kızıyorum.
Çıtalar daha çok kendi aracımızın kapısının başka araçlara zarar vermesini önlüyor bence.Başka aracın kapısının çıtaya denk gelme olasılığı oldukça düşük.En güzeli geniş yerlere parketmek ve yanımıza yanaşacak aracın şöförünün dikkatli olması için dua etmek :)