lazım yaa, gayet güzel durar arabanın rengine boyatırsan, ben taktırayım bari nasıl olsa araba siyah, boyatmaya gerek yok heralde..:confused:
Printable View
bu güzelmiş arkadaşlar nasıl bulucaz böyle çıtayı servislerde varmıdır acaba
benim araba kırmızı bide birisi inip binerken gözüm kapılarda kalıyo
önceki forumda bir arkadaş yaptırmıştı bunlardan, aslında bende böyle bişi yaptırmak istiyorum da fiyatı biraz pahalıydı servisde, fiyatı 100'ü geçiyordu sanırım, şu ana kadar kapıma kimse sürtmedi ama arabayı her park edişimde yanımdaki araçdan uzak parkediyorum dolayısıyla insan stres oluyor, tuning shoplarda da şu ana kadar güzel bi şeye rastlamadım açıkçası, araştırıyorum ama;)
active olan arabalarda rengi ne olursa olsun kapı kolları we ayna siyah olduğundan siyah darbe çıtası uyumlu durabilir 8O
serviste satıyolarsa çok güzel bence
100 ytl fazla değil bence arkadaşlar kapının çizik çizik olmasının maliyeti daha fazla bence. active lerde boyatmaya da gerek kalmaz
çok ta kötü görünmüyor. boyanması halinde tam süper olacak gibi.
bu çıtalar kartaşda var aksesuardan isteyin getirsinler
şimdi kartaşları aradım bu çıtalar orda yok cam citaları var , ben elazığda servise gittim şu an tofaşın fabrikasında yok toplamda 80 ytl civarı ben fiyatına baktırdım türkiyede şuanda yok..
[IMG][/IMG]dostlar ben size eper den bu orjinal fiat yan çıtaların kod numaralarını vereyim gerisini size bırakayım.
Fiat \ PUNTO \ 2Y PUNTO 2005 (2005-....) \ 707 DIS TRIM PARCALARI \ 70712/01 DIS TRIM PARCALARI P5
https://91.92.0.122:7080/navi?COUNTR...=T&WINDOW_ID=1
Ürün Kodu Ilave Tan. Geçerlilik T. Mikt N. P. R. D.
1 CITA
735410815 DS 927 01
735410812 SN 927 01
2 CITA
735410828 DS 927 01
735410827 SN 927 01
3 CITA
735410820 DS 01
735410821 SN 01
4 CITA
735417230 DS 400 01
735417231 SN 400 01
1/2 70712/01 - 1 2/2 70712/01 - 2
n. 1/2 : 70712/01 - DIS TRIM PARCALARI P5
Fiat Eper Eper Eper Eper
Fiat Alfa Romeo Lancia Fiat Ticari Taşıtları
70712/01 - 1 DIS TRIM PARCALARI P570712/01 - 2 DIS TRIM PARCALARI P5927 - DARBE ONLEYICI
400 - ELEKTRİKLİ AÇILIR TAVAN
927 - DARBE ONLEYICI
Ürün kodu
DH'ta iken bir arkadaş taktırmıştı ama onlar İtalyan araçalarındaki gibi kalın ve arkaya doğru kalınlaşan kapı çıtaları değildi. Daha ince ve dümdüz gidiyordu arkaya doğru. Açıkçası şu aşağıdaki fotodaki gayet estetik ve iş görecek bir şeye benziyor. Taktırırsam boyatma gibi bir düşüncem de olmaz, hoş duruyor.
Ben 1 ay kadar önce servisteki yedek parçacı arkadaşa aşağıda yer alan fotoyu göndermiştim e-posta ile, eğer bunlardan var ise istiyorum diye ama haber gelmemişti. Bunlardan büyük ihtimalle yok ama bu hafta içi yine araştırayım.
Özellikle alışveriş merkezlerinde yanyana araç parketmekten çok çekiniyorum valla. Millet kendi arabasını düşünmüyor, seninkini nereden düşünecek. Zaten sadece sürücü ile bitmiyor olay. Yolcu olarak arabaya inip-binme, kapı açıp-kapatma nasıl olur, bilmeyen çook insan var ortalıkta. Zart diye açarlar kapıyı, yanda araba varsa arabaya, duvar varsa duvara :D
https://www.cebeci.cc/photos/cita2.jpg
mete bu şıkmış harbiden.
gövde rengi olsa daha ii olur herhalde.
arabaya binme ve inme farklı bir kültür gerektiriyor gerçekten.
ewet sırıtmıyo taktırılabılır o olay da war artı bende genıs adamım kapı carpmasın yandakine derken maymun oluyorum bu arada bu turuncu turkiye ye gelmedi gelse bu renkten alirdm ..
benim arabama sürekli çarpıyorlar ve izleri bellli ama verdiğiniz fotodaki çıta bende bişeye yaramz çünkü izler hep kapı açma kolunun biraz altıında...oraya çeksen çıtayı olmaz...
off bu manyetık zımbırtı tam benım dusundugum gıbı bısey yaw ama Turkıyede calarlar bunu bırakmazlar arbanın ustunde hehe....
manyetik dedigin ne bakımdan ?