Çoğumuzun aynı problemle karşı karşıyayız. Izgarayı yapıştırmış bir çok arkadaşımız tekrar kalktığından yada sıfır takılmış olanların da bir zaman sonra tekrar tırnağının kırıldığını söylüyorlar. Bende aracın göğsüne zarar gelmeyecek şekilde yüksek ısıya dayanıklı epoxy ile yapıştırmayı denedim ancak ısı farklılıklarından dolayı tekrar bıraktığını gördüm. Hatta bir arkadaşımın aracının siyah silikonla tutturulmuş olmasına rağmen randıman alamadığını, tekrar kalktığını gördüm.
Bunun üzerine aracın göğsüne zarar gelmeyecek şekilde tamir yapmaya karar verdim. İki seçenek vardı ya parçanın yenisini almak ya da estetiği çok bozmayacak bir çözüm. Biraz uğraştırdı ama ben bunu yaptım.
Bence güzel bir çalışma..Hiç sırıtmamış..Tebrik ederim..
Teşekkürler. Aracın içinden yatay olarak bakıldığında çok belli bile olmuyor. Kapak resimlerdeki görüntüsünden daha küçük hemen hemen kalem kapağı kadar bir boyutta. Ortadaki ısı sensörü, benzeri büyük bir parça olunca bütünlük sağladı. Olduğu kadar elimden ancak bu geldi. Arkadaşlar baktıklarında şaşırdılar orijinal zannettim diyen ler oldu. Görseli çok etkileseydi kesinlikle söker yenisini alırdım.
O metal olan şey tırnağın geçtiği parça yerinden çıkabiliyor. Üzerine kırılan havalandırmanın plastik tırnağı geliyor normalde. Demir parçayı kestim ben ortasından demir civata geçek şekilde ayarladım. Altına somun koydum ki sabitlesin civataya. Biraz meşakkatli iş ancak elimde alet edavat olduğundan pek zorlanmadım ben. Önemli bir husus var cıvata boyu uzun veya kısa gelmesin. Elimde kumpas olsaydı ölçer söylerdim ölçülerini. Plastik kapak vida kapatıcı olarak geçiyor. Sanayiden aldım. Ankara şaşmazda klips dünyası diye bir yerden.
Güzel çalışma olmuş gerçekten elinize sağlık
İyi çalışma olmuş emeğinize sağlık.
Beklenen Şuan Düşünüyorum....
2009 Fiat Grande Punto Fire Fun
2006 Opel Vectra 1.6 essentia
2011 Fiat Grande Punto 1.4 fire active
Aynı sorun bende de var ama bugüne kadar hiç uğraşmadım. Güzel paylaşım olmuş ellerinize sağlık.
elinize sağlık
Çok başarılı bir çalışma, ellerinie sağlık. Bu tarz problem için mutlak bir çözüm olacak gibi duruyor.
BeşiktAŞK
2007 Grande Punto Dynamic
Güzel iş elinize sağlık.Bende de var ama hiç rahatsız etmiyor beni.
Millet düğün salonunda kızlara bakarken ben dışarıda arabalara bakarım.
Benim de başıma aynı sorun geldi, resmler kaybolmuş sanırım, özel mesaj ile gönderebilir misiniz.
Tşk.
Güzel çalışmayı neden ben göremiyorum?
Resimleri tekrar alabilirmiyiz.
Resimler gözükmüyor aynı problem bendede var
D6603 cihazımdan gönderildi
Yokmudur bunun baska cozumu
Resimler görünmüyor. yeniden yükleme şansı varsa güzel olur.
Resim Yok Yüklerseniz Seviniriz.
Şöyle bi soru sorayım parça zaten ucuz acaba alıp nerede değiştirtebiliriz çok sıkıntı bi yerde bu parça
Sent my iPhone using
resmi bi yenilesek benimkininde sol tarafı kalktı
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri