Dediğim gibi enjektör sorunuymuş. yalnız meme fiyatlarını keşke sorsaydın. Çünkü Enjektörlerin sökülüp takılması ayalarnması maliyet. yapmışken onlarında yapılması iyi olurdu. Genelde bu işi yapnalar için iyi dedikleri yarıyı biraz geçse bile iyidir. Yanı anlyacağın uzun yada kısa vadede ustalarla yine ahbap olursun.
Neyse bu şekilde çözülmesi bile çok iyi. Artık inş sorun çıkarmaz. Birde mazot pomasına baktırdınızmı kaçak olup olmadığına. Eğer ondada çıkarsa onu mutlaka mazot pompası test tezgahı olan bir yerde yaptırın yoksa oda çok sıkıntı yaratıyor.
Arkadaşlar 2008 grant punto aracım ısınınca geç çalışması hakkında yardımcı olur diye yazıyorum.Çok can sıkıcı bir durum ama mutlaka önce enjektör ve pompa yakıt sistemine baktırın.Dün itibari ile enjektör lerden ikisi arızalı çıktı değişince aracın çalışması eski haline döndü.Yok marş motoru yok akü sonraki işler,kızdırma bujisi olsa zaten lamba yanıyor.Enjektör arızası bilgisayarda da gözükmüyor.Forumdan aldığım bilgiler bana yol gösterdi.Yardımcı olur diye yazıyorum.Herkese sorunsuz ve kazasız punto kullanma dileklerimle.
bende istanbulda olan arkadaşlardan mengerler bosh car servisi tavsiye ederim bir arkadaş sormuş nasıldır diye.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri