Alıntı salih1905 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Aracımda bariz direksiyon soyulması mevcut

Evet arkadaşlar bun gün zincirlikuyu birmot'a gittim ve başıma gelenler

Öncelikle aracımın özellikleri;

Grande Punto 2010 mayıs çıkışlı(1 ay daha garantim var)
132bin km'de
120bin km'ye kadar tüm bakımları yetkili serviste yapılmış(120bin bakımı dahil)
Garanti süresinin bitimine 1 ay var

Bu gün zincirlikuyu birmot'a gittim aracımın bakımları kontrol edildi ve 120bin km'ye kadar (120bin dahil) tüm bakımlarının serviste yapıldığı gözüktü.130bin bakımının geldiği belirtildi bende şu an işlerim olduğu ve bakım için ayıracak bütçem olmadığını 2-3 ay sonra bakımı yaptıracağımı belirttim. Görüştüğüm kişide sadece bilgilendirme yapmak istediğini söyledi. Bize direksiyonun fotoğraflarının çekilip yetkililere gönderilip cevap bekleneceği söylendi ve 1-2 saat beklememiz gerektiğini belirttiler. Sonuç olarak; görüştüğüm yetkili direksiyonun siparişini verdiğini direksiyonun garanti kapsamında değişeceğini ANCAK direksiyonun değişebilmesi için 240tl'ye aracın 130bin bakımını yaptırmam gerektiğini söyledi.
Ben öncedende belirttiğim gibi şu an bakımı yapacak durumum olmadığını belirttim direksiyonun değişimini istedim ve ekledim bu araç 120bin km dahil olmak üzere noktası virgülüne kadar tüm işlemleri serviste yapıldı. Ama ne dediysem olmadı...

Arkadaşlar şimdi benim ne yapmam gerekiyor. Bu nasıl bir müşteri memnuniyeti anlayışıdır bu nasıl bir garanti anlayışıdır anlamak mümkün değil. Müşteri memnuniyeti sıfıt(0)!!!
Malesef Fiat Genel Merkezi bu konularda dahada kötü.23 ayda bozulan aküyü garantiye sokmayan bir müşteri memnuniyeti anlayışına sahipler.Eğer aracınızın faturası mevcut ise Tüketici hakem heyetine başvurarak rahatça 130 bin bakımı yaptırmadan bu sorunu çözersiniz.Kimseye bakımı yaptırında garantiden bunu değiştirelim diyemezler,demeyede hakları yok.Yani siz bakım yaptırmadığınız için mi bu sorun olduda diretiyorlar.Siz 130 bin km bakımını başka yerde yaptırmadığınız için bunu diretip garantiyi bozamazlar.Eğer üşenmezseniz Tüketici Hakem Heyetine başvurun derim.