-
arkadaşlar benim aracım ikiyılı doldurdu fakat 2010 a kadar uzatılmış garantim var direksiyon sorunsuz vites topusunda yıpranma var garantiden karşılarlarmı uzatılmış garantim olması benimde değişimden faydalanmamı sağlarmı acaba ??? normal garantiyle aynımıdır bu uzatılmış garanti ???
-
normal garanti uzatılmış garanti ile aynı olması lazım ancak, bu tip şeyler(direksyon, vites topuzu, teyp kontrolleri) kullanım sonucuda aşınabilir. eğer vites topuzunuzdaki aşınma üretim/malzeme kaynaklı ise garanti kapsamından değişim yapılır.
-
benimde aynı problemim var ama garntim bitti uzatma yok 2006 model yardımcı olurmular acaba?
-
Daha önce bir arkadaşımızda da aynı sorun yaşandı. İzmir'de Poyraz Otomotiv'de direksiyon simidi garantiden yenisi ile değiştirildi. Gittiğin servis ile bir kez daha ısrarlı bir şekilde konuşmalısın bence sorunun kesin çözülecektir.
-
Benim direksiyon ve vites topuzumda da soyulma ve toplanma var. Küçükyalı Birmot'ta Tugay bey direksiyonu değişmediklerini Bursa'daki fabrikada kaplattıklarını ancak derisinin orjinalinden biraz farklı olduğunu söyledi. Değiştiren arkadaşlar bir farklılık olup olmadığını söyleyebilirler mi?
-
eskisine göre biraz daha mat ama daha güzel. bu konuyu da incele
https://forum.grandepuntotr.com/tekn...-degisimi.html
-
arkadaşlar bende soyulma değilde direksiyondaki radyo kumanda bölümünde çok az kalkma vardı serviste kendileri farketti ve sipariş verdiklerini söylediler iki gün sonra yenisi geldi ve onbeş dakikada taktılar fakat yeni gelen direksiyon simidi renk olara daha farklıydı bunun sebebini sorduğumda yenileştirme olduğunu söylediler. bence tofaşta değilde başka bir firmada yaptırıyorlar ama olsun yeni gelen deri daha kaliteli
-
Bu direksiyonlar deri meri değil kandırmaca ya baksanıza kaplama bunlar hemde en dandiğinden fiat showroomlarına giderseniz oradaki yeni modellerde daha kaliteli direksiyon kullanılmış. Aynı sorun bende de var uzatılmış garanti alacağım sanırım malum 2007 modeliz. Eğer geçiyorsa ve garantiye giriyorsa değiştirme taraftarıyım.
-
slm arakdaşlar vites topuzumda soyulma var... servise sordum değiştiremeyiz yüzükten dediler... ama çok fazla hatta çok seyrek kullanıyorum yüzüğü ne yapmalıyım servisle nasıl bi şekilde konuşmalıyım...
-
arkadaşlar, garantiden değişmiş direksiyon resmi koyun lütfen. Bana da sipariş edildi tam iki ay oldu hala gelmedi. Sizce sallıyorlar mı beni ?
-
peki garantisi bitene kaç paraya kazıklıyorlar? :D bir bilginiz varmı
-
Arkadaşlar bugün bende servise gittim vites topuzunda soyulma vardı bide direksiyonda biraz toplanma vardı sağolsunlar böle böle demem yetti en ufacık bahane sunmadılar garantiye bakan arkadaş geldi fotoraflarını çekti büyük ihtimalle garantiden değişcek garantim uzatılmış garanti araba 2006 model 54000de hiç sorun yapmadılar değşim şöyle oluyorumuş bu ara çok şikayet geldiği için 1.5 2 ayı bulur dediler fabrika kabul edince sadece direksiyon simidinn çemberini derisiz olarak gönderiyormuş serviste anlaşmalı olduğu bir kaplamacıyla direksiyonu kaplatıyormuş işlem bitince aracı çağırıp yeni direksiyonu takıp çıkanları fabrikaya gönderiyolarmış ama servisimin ilgisi çok hoşuma gitti soyulma dedi direk içeri aldılar =)
-
Bende 2 ay önce böyle bir sorundan ötürü servise gittim hemen değişim için fotolar çekildi ve 2 ay bekledikten sonra dün direksiyon simidim garantiden değişti.Aracım 2007 model uzatılmış garantisi var.
Yeni gelen direksiyon simidi biraz daha kalın pek deriye benzemiyor aslında ve rengi mat deri direksiyon gibi durmuyor pek ama daha spor bir görüntüsü var.
-
yeni takılan deri üzerinde delikleri olan bir tarzdamı sportif derken onu mu kastettin :S
-
Hayır delik filan yok görünümü sanki daha spor gbi bmw direksiyonunun simidini andırdı nedese bana belkide öyle görmek istedim :P
-
Benim de geçenlerde geldi yeni simit. Söylendiği gibi rengi daha mat. İtalya'nın birşey yolladığı yok; eldeki çıkma direksiyon simitleri orda burda kaplatılıyor, o kadar.
Dualogic olduğu için benim vites topuzunda soyulma olmadı- olacağını da pek sanmıyorum, fakat şimdi direksiyon ve vitezin renkleri farklı. Olsun en azından kabarık-soyuk falan değil...
-
benimde direksiyon simidi değişti yeni gelen sıfır değil bursada deri kaplatılıyormuş sana fabrikadan kaplanmış bir direksiyon yolluyorlar seninkini söküp fabrikaya yollanıyor kaplattırılıyor böyle bir sistem kurmuşlar zaten yeni direksiyonun derisi farklı çok kalın ve vites gibi parlak siyah değil mat
-
Arkadaşlar bendede aynı sorun var yanlız ben aracımı daha yeni aldım ikinci el olarak garantisi malesef yok.2007 model aracımın direksiyonun yarısının derisi yok geri kalanınıda ben sökücem zaten, kötü duruyor.
Topkapı da aynı orjinal gibi kaplama yapılıyormuş 80 TL civarı ama daha kendim araştırmadım.
-
Bendede soyulmalar var. Aşağıda aldığım bilgileri sizinle paylaşmak istedim.
----------------------------------------------------------------------------------
ARACINIZ ILE ILGILI YAPILABILECEK ISLER ASAGIDA BILGILERINIZE SUNULMUSTUR.
1.SINIF ITHAL ITALYAN HAKIKI DERI ILE DERI DOSEME
ARACINIZIN DERI DOSEME ISLEMI; KOLTUKLARINIZ, BASLIKLARINIZ, KAPI UZERINDEKI ORTA KUMAS BOLUMLER VE VARSA KOL DAYAMALARINIZIN DERI ILE KAPLANMASINI ICERMEKTEDIR. INTERNET SITEMIZIN RENK SECENEKLERI BOLUMUNDE (www.altinuc.com.tr/pages.asp?SID=145) GORMUS OLDUGUNUZ DERILER % 100 OTOMOBILLIK TEST VE SERTIFIKALARA SAHIP DERILERDIR. DERI DOSEME ISLEMI YAKLASIK 1.5 GUN SÜREDE TAMAMLANMAKTADIR. BU DERILER ILE YAPMIS OLDUGUMUZ UYGULAMALARA 3 YIL TAM GARANTI VERMEKTEYIZ. BU SURE BITTIKTEN SONRA DA IYI NIYET CERCEVESINDE HER TURLU SORUNUNUZDA HIZMETINIZDEYIZ.
1.SINIF ITHAL HAKIKI DERI KULLANILARAK DERI DOSEME ISLEMININ TUTARI
NAKIT 1300 TL DIR.
CARDFINANS – BONUSCARD - WORLDCARD SAHIPLERINE
A)300 TL PESINAT 235TL x 5 TAKSIT TOPLAM 1475 TL DIR.
B)300 TL PESINAT 125TL x 10 TAKSIT TOPLAM 1550 TL DIR.
1.SINIF ITHAL ALMAN MALI SUNI DERI ILE DERI DOSEME
SON YILLARDA OTOMOBIL URETICILERI, DAHA DAYANIKLI VE DAHA UYGUN FIYATLI OLMASI NEDENIYLE, URETTIKLERI OTOMOBILLERDE SUNI DERI OPSIYONUNU SUNMAYA BASLAMISLARDIR. FIRMAMIZ TARAAN KULLANILAN SUNI DERILER ALMANYA’DAN ITHAL EDILMEKTE VE MERCEDES BENZ – BMW – AUDI GIBI OTOMOTIV DEVLERI TARAAN KULLANILMAKTADIR. ALMAN SUNI DERILER ILE YAPMIS OLDUGUMUZ UYGULAMALARA 3 YIL TAM GARANTI VERMEKTEYIZ. BU SURE BITTIKTEN SONRA DA IYI NIYET CERCEVESINDE HER TURLU SORUNUNUZDA HIZMETINIZDEYIZ. SUNI DERI UYGULAMA ORNEGI ICIN (www.altinuc.com.tr/gallery.asp?KID=215) SAYFASINI ZIYARET EDEBILIRSINIZ.
1.SINIF ITHAL ALMAN MALI SUNI DERI KULLANILARAK DERI DOSEME ISLEMININ TUTARI
NAKIT 600 TL DIR.
A)100 TL PESINAT 116TL x 5 TAKSIT TOPLAM 680 TL DIR.
B)100 TL PESINAT 62TL x 10 TAKSIT TOPLAM 720 TL DIR.
DIREKSIYON DERI KAPLAMA
DIREKSIYON ORNEKLERINI GORMEK ICIN INTERNET SITEMIZIN SAG MENUSUNDE DIREKSIYON DERI KAPLAMA BOLUMUNU (www.altinuc.com.tr/gallery.asp?KID=20) ZIYARET EDEBILIRSINIZ. HAKIKI DERI ILE DIREKSIYON KAPLAMA ISLEMI TAMAMEN EL ISI OLUP YAKLASIK OLARAK 5 SAATTE YAPILABILMEKTEDIR. DIREKSIYON DERI KAPLAMA ISLEMININ BEDELI
NAKIT 125 TL DIR.
40TL x 4 TAKSIT TOPLAM 160 TL DIR.
WAECO KOLTUK ISITMA SISTEMI
KOLTUK ISITMA SISTEMI IKI ON KOLTUK ICIN TAKIM HALINDE SUNULMAKTA OLUP HEM KUMAS HEM DE DERI KOLTUKLARA UYGULANABILMEKTEDIR. KOLTUK ISITMA BILGILERI ICIN INTERNET SITEMIZIN KOLTUK ISITMA BOLUMUNU (www.altinuc.com.tr/pages.asp?SID=93) ZIYARET EDEBILIRSINIZ. UYGULAMA SURESI 4 SAAT GARANTI SURESI 2 YILDIR.
NAKIT 450 TL DIR.
110TL x 5 TAKSIT TOPLAM 550 TL DIR.
NAKIS UYGULAMASI
ISTEDIGINIZ HERHANGI BIR LOGO YA DA YAZININ KOLTUKLARINIZA NAKIS OLARAK ISLENMESI MUMKUNDUR. ORNEKLERINI INTERNET SITEMIZDE (www.altinuc.com.tr/pages.asp?SID=167) GOREBILIRSINIZ.
IKI ON KOLTUK ICIN BEDELI
NAKIT 100 TL DIR.
TAVAN KUMAS YENILEME (SUNROOF’SUZ BINEK TIPI ARACLAR)
SARKMIS YA DA DEFORME OLMUS TAVANLARINIZIN ORJİNAL TAVANLIK KUMASLAR ILE YENILENMESI MUMKUNDUR. TAVAN YENILEME ISLEMI 1 GUN SURMEKTEDIR. ORNEKLERINI INTERNET SITEMIZDE (www.altinuc.com.tr/pages.asp?SID=149) GOREBILIRSINIZ.
NAKIT 200 TL DIR.
125TL x 2 TAKSIT TOPLAM 250 TL DIR.
TAVAN KUMAS YENILEME (SUNROOF’LU BINEK VE JEEP TIPI ARACLAR)
SARKMIS YA DA DEFORME OLMUS TAVANLARINIZIN ORJİNAL TAVANLIK KUMASLAR ILE YENILENMESI MUMKUNDUR. TAVAN YENILEME ISLEMI 1 GUN SURMEKTEDIR.
NAKIT 300 TL DIR.
125TL x 3 TAKSIT TOPLAM 375 TL DIR.
KOL DAYAMA UYGULAMASI
KOL DAYAMA MONTAJI 3 SAAT SURMEKTEDIR. ORNEKLERINI INTERNET SITEMIZDE (www.altinuc.com.tr/pages.asp?SID=154) GOREBILIRSINIZ. BEDELI ADET BASINA
NAKIT 100 TL+KDV DIR.
ARACINIZA EN UYGUN RENK SECENEGININ TESPITI VE KARSILIKLI DETAY BILGILENDIRME ICIN MUSAIT OLDUGUNUZ BIR ZAMAN DILIMINDE FIRMAMIZI ZIYARET ETMENIZI TAVSIYE EDERIZ. BU SAYEDE ARACINIZ ILE ILGILI EN IYI COZUME BERABER KARAR VEREBILIRIZ. HER KONUDA SORULARINIZ ICIN 0216 572 60 90 VE 0216 469 84 50 NO’ LU TELEFONLARIMIZDAN BIZLERE ULASABILIRSINIZ. HER TURLU SORUNUZU YANITLAMAKTAN MEMNUNIYET DUYACAGIMIZI BELIRTIR, ESENLIKLER DILERIZ.
SAYGILARIMIZLA,
ALTINUC DERI VE OTOMOTIV SANAYI TICARET A.S.
EKREM – AYDIN ALTINUC
-
elimde yurt dışından gelme audi S-line derisi var 4 araçlık geldi 3 ü yapıldı 1 tanesi hala dikilemedi oda benimki 400 lira fiyat çektiler dikmeye.bu fiyattan aşağı dikebilicek bir yer varmı önerdiğiniz?