Ali hocam göğüslükten değil de motor kısmından geliyor olabilir mi? akslarda boşluk olursa da aynı lok sesini yapabilir..motor kulaklarından da gelebilir..
Ali hocam göğüslükten değil de motor kısmından geliyor olabilir mi? akslarda boşluk olursa da aynı lok sesini yapabilir..motor kulaklarından da gelebilir..
Abi dogru diyor olabilrsin. hava filtre kutusunu kontrol ettim motor kulagina baktik on takimi 3 defa mekaniker arkadaslarima kontrol ettirdim gecen persembe gunu baski balata set degisti sanzuman takozu yirtikdi oda degisti on takim tekrar kontrol edildi. Yanliz on takimdan gelme ihtimali bence %5 gibi cunku gaza aniden basip araba firlayinca ve cukurdan gecince on takimdan gelen bir ses yok sadece torpidodan geliyor sanki dijital klima kapattigin zaman kapakciklari kapama sesi var ya ona cok benzeyen daha hafif bir ses. Bu arada klima kapaliyken ve acikkende denedim bi fark yok :/
anladım kardeşim..sen trim uzmanısın öyle diyorsan öyledir..bazen hiç beklemediğin yerden geliyor..mesela benim araçta da bir ses geliyordu sein gibi tüm torpidoyu aradım yok yok..sonra farkettim ki şöför tutamacı yerine gözlük kabı taktırmıştım serviste..oraya koyduğum gözlük yerine tam oturmamış o ses yapıormuş..2 hafta beni çıldırtmıştı..![]()
Aynen dun gece ruyama girdi artik yemin ediyorum ya huzursuz oluyorum yani kendi arabamdaki sorunu gideremedigim icinbirde biraz sonra asagi arabaya inip kalorifer borularin motora dogru giden kismina bakicam egr valfini sokup temizlerken ordaki cirt kelepceyi cikartmistim simdi ondan supheleniyorum abi insallah ordandir
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri