Eğer o parça boyalı değilse rütuş boyasıyla siz de halledebilirsiniz.Ama boyandıysa götürün o kısmı da kısmi boya yapsınlar.
arkadaşlar geçen hafta kaza yapan aracımı avcılar ota servisten bugun aldım. memnun kalmıştım taki eve geldiğimde iyice incelerken tekrar ufak bir kusur gördüm aradım servisi anlamadıklari için getirin haledelim hemen dedi ama sizce basit birseymi rotuşla yapılırmı foğraf ekledim tecrubeli arkadşalardan yardim istiyorum. sağ çamurluk bağlantı yeri
Eğer o parça boyalı değilse rütuş boyasıyla siz de halledebilirsiniz.Ama boyandıysa götürün o kısmı da kısmi boya yapsınlar.
Millet düğün salonunda kızlara bakarken ben dışarıda arabalara bakarım.
yok yeni takilan parça dil cam kendarındaki çıta varya hocam oranin ucu cizilmiş parçayı takarken komple çıta boyanmaz dimi
kasan yer orayı çizmiş rütuş yaptır gitsin ...takan ustada gözü neye bakıyormuş onu kör adam bile görür...avcılar otoda zaten ufacık bi 5 katlı bina alt katı servis pek bi hizmet beklenmez
Yuh artık..Bu nasıl gözden kaçar..Bencede hiç ugraşma git tekrar boyat..Rezillik..
servisi aradım cumartesi goturcem rotusla duzeltiriz dedi abi fotoyu yolladım. sonrada bir güzel kim yapmışsa azarlıyacam,
rötuş ile uğrasma orjınal gıbı yapsınlar sonra rötus boyası kalkıyor
yok komple boyatırmıyım arabanın iskeleti orası ucuna rotus yaptırcam. artık ama avcılar otadaki ustanın usta diyorum pisliğe, arkadaş yetkili servise götürüyoruz. o da böyle yapıyorsa kime götürcez arabayı anasını satıyım
Adama 50 lira zam yaptiysalar bu sene o da bu paraya bu kadar iş yaparım diyor..senlik bi durum degildir hani...![]()
Aman başında durun arabanın vallaha servis komple boyar o parçayı
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri