İlginç,43 binde olan bir aracın baskı balatasının bitmesi gerçekten ilginç

bakın,fikrinizi çelmek ya da illa ki budur demek istemiyorum ama bu piyasada şöyle şeylerde olur;mesela bizim işten örnek vereyim,zamanın birinde teknenin birinde yeni çalışmaya başladım.daha adımı attım baktım aşağıda servis çalışıyor,sorun nedir diye sordum.bakım yaptık dediler ve eklediler,isterseniz ışıklardaki kısılmaları da ayarlayabiliriz ama bunun için söküp servise götürmek gerekli dediler

ee dedim ne kadar?15.000₺

ya hadi siz bi çıkın şuradan dedim adamlara

500 dolarlık voltaj regülatörünün yaptığı şeyi bize 15.000 tl den çakacaklar ayak üstü
Örnek çok,MTU(mercedesin deniz makineleri)makinenin yüksek basınç pompasını garantiden değiştireceğiz diyip 30000 euro işçilik alan italyan lar ardından alçak basınç pompasının çükünü temizleyerek parayı cebe indirmeleri gibi.
Bu örnekleri herkes için yazıyorum ki piyasanın aç çakallarına karşı gözleri açık olsun.sonuçta servis de bağımsız bir kuruluş.ne kadar mal çıkarsa kardır onlara.kimse sokakta kazanmıyor ya da ağaçtan toplamıyor.eğer sağlam bir ustanız ya da sanayii de fiat uzmanı,helal lokma yemiş bir usta tanıyorsanız götürün gösterin ve ondan sonra emin olun.yoksa bu balatanın fabrika değerlerinden 17.000 km önce bitmesi çok zor.
Yer imleri