ya parça eşleşmesi için yapılmıştır ( 2) yi kast ediyorsanız
yada yedek anahtar olduğunu belirtir belkide
yada sinyal yönü gösteriyor olabilir
tahminlerimdir
Selamlar, kontağın üstündeki bu işaretin anlamı nedir? Death lock?
ya parça eşleşmesi için yapılmıştır ( 2) yi kast ediyorsanız
yada yedek anahtar olduğunu belirtir belkide
yada sinyal yönü gösteriyor olabilir
tahminlerimdir
Metal parca üzerindeki işaret Fiat Code işareti. Şifreli olduğunu gösteriyor. Eski aracımın camında vardı bu logo.
seronet.blogspot.com
Vallahi benimde tek anahtar var yedeği yok. İçerisinde bu işaret var merak etmiştim şahsen.Ben yedek anahtar ikinci anahtar olduğunu düşünmüştüm. Öğrenmiş oldum![]()
her aracın yedek anahtarı var bizimkilerde ama sustalı değil düz anahtar birde kredi kartı gibi kod kartı var..orada kodu yazıyor kaybedersen yenisini yaptır diye..siz sakın kaybetmeyin yoksa kilit mekanizması değişir komple bir sürü masraf...bi tane düz yaptırınki 15 20 liraya ...bu kaybolursa en azından kapıları açabilesin .araç çalışmasa bile...
ben 2007 grande punto yedek anahtarını 70 tl ye yaptırdım. hem kapıları açıyor hem de arabayı çalıştırıyor. bence sizde yedek mutlaka yaptırın kaybolsa en az 500 tl gider
Aracın benden önceki sahibi şifre kartını almamış. ne kart var nede şifreler. teybin kodunuda bilmiyorum bu yüzden.. sonradan almaya da üşenmiş.. ama yedek anahtarım var. güvenli bir yerde saklıyorum. kumandalı anahtar yere düşürmeye gelmez arkadaşlar.. içindeki pilde sıcaklarda akma yapıyor. onuda kontrol etmekte yarar var.. teşekkürler.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri