Evet arkadaşlar res'i reset diyerek yanlış dedim resume doğrusudur, düzeltmeniz için teşekkür ederim. forum başlığını moderatörlerden biri değiştirirse sevinirim, yanlış yönlenmesin insanlar.
ancak
Yaklaşık 3 senedir her gün ben bunu bu şekilde kullandım ve çalışıyordu (çok eminim), hatta refleks bile oldu bunun kullanımı. ilk devreye kolla sokuyorum, sonra res düğmesiyle açıp kapatıyordum. Şöyle bir örnek vereyim mesela sağ şeritte gidiyorsunuz önünüzde bir araç var sollayacaksınız, fakat aynadan bakıyorsunuz bir araçta sol şeritte sizi geçmek üzere. bu durumda bu düğmeye basıyorum devreden çıkıyor ve yavaşlamaya başlıyor sol şerit müsait olduğunda tekrar bu tuşa basıp kaydettiğiniz hıza (resume) yapıp sollayıp gidiyorsunuz. Başka bir örnek tatlı kavisli yollarda bunla hızımı kesiyorum. Otoban çıkışlarına yaklaşınca ne fren ne debriyaja ihtiyacım oluyor bir müddet önceden bu tuşa basıp vites değiştirinceye kadar bu şekilde gidiyordum. Tekrar düze çıkınca bir daha basıp ayarladığım hıza çıkıyordum. Çok eminim.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri