Yanlış yere yanlış konu..
Printable View
Yanlış yere yanlış konu..
Fiat punto forumunda "punto'dan uzak durun" diye konu açmak biraz yanlış olmuş sanki.
Her aracın kronik sorunları vardır fiat babamızın malı değil biz de haybeye savunmuyoruz ben 2008 grande punto kullandım sonra ford fusiona bindim şimdi yine punto evoya döndüm. Keyifle de kullanıyorum.
Astranın fiyatı ile puntonun fiyatını karşılaştırınca ben fiyat/kalite olarak puntoyu çok üstte görüyorum ha öte yandan paran varsa istediğin arabaya binersin piyasada puntodan üstün milyon tane araba var. Olay tamamen arabadan ne bekliyosun, ne kadar paran var endeksine dayalı..
Forum tartışma ve sorunları paylaşma belki çözüm bulma platformudur bana göre bu anlamda punto almayın vah tüh eh pis gibi konular yerine sorunlarınızı listeleyerek çözümlenen çözümlenmeyenleri belirtip bizleri ileride yaşamamız durumunda uyarsanız daha iyiydi.
Şimdi forumca puntoları satmaya kalksak biraz zor olacak çünkü...
punto gerçekten çok keyifli parça maliyetleri opele göre çok çok ucuz. hepimizin derdi olan bende dahil city arızası şu anda 500-600 Tl ile rahat halledilirken sorun olarak bile görülmez. o yüzden kıyaslamaya bile değmez. haa sağlamlık dersen sanayi sitelerini dolaş tamircilerin ekmek kapısıdır alman araçları.
tamirci yolunu unutmak istersen alacaksın bi japon bineceksin. ki onlarda dahi yeri geliyo kronik arıza çıkabiliyor. 1998 model mitsubishi L200 ü sıfır çıkarttık 175000 e geldi fren balatası dahi değişmedi. aynı katagoride değil belki ama japon yapıyo arkadaş.
arkadaş konuyu açmış kaçmış bence tamamen yalan ve karalama amaçlı punto kullandığına bile inanmıyorum
sadece 1,3 75 hp ve95 hp mjt üniteleri fiat veriyor.corsada 1,3 75 hp, astrada 95 hp olanı kullanılıyor.opele 1,6 105/120 lik ünite vermedi fiat.bu nedenle 1,6 130 hp dizel ünite geliştirdiler kendi çabaları ile.bir önceki kasa corsa ile punto da platform kardeşi.
Arac isi zevk isi gonlun hangini isterse onu al punto nun ederi neki.. ne bekliyorsunuz.ederinin karsiligini alabiliyormusun aractan.. Onemlu olan bu...
şimdi opel forumuna corsanın kıçını doğrultamadım bravo aldım demeye gidiyorum :gatherin: