marineros Nickli Üyeden Alıntı
Gereksiz eleştiri,gizli hayranlıktır derler...şimdi size soruyorum,övdüğünüz astra ile punto nun donanımları aynı mı?bence değil.bir araç alırken neye göre alıyorsunuz?sadece yakıt değerleri mi yoksa genel olarak herşeyine bakar mısınız?opel,bazı araçlarında fiat motoru ve şanzımanını kullanmaktadır.nissan qahqai de renault 1.6 benzinli motoru kullanmakta,yine renault,mercedes in imparator şanzıman olarak adlandırdığı 4 ileri otomatik şanzımanı kullanmakta.ben opel e laf atarım çünkü 80bin tl verip,içine bindiğinizde tırak tırak tırak motor sesi gelirse,araba yerine traktör mü aldım düşüncesine kapılırsanız,kusura bakmayın ama 37bin tl lik punto ya laf ettirmem.araba bildiğiniz traktör.uzun yola gittik,beynim kulaklarımdan çıktı be...ayrıca,2 ay önce kardeşimin veteriner arkadaşına insigna aldılar,araba gaz takılmasından dolayı bobini yaktı.60binlerde daha.gaz taktı,3-4 bin km sonra gümmm...neyse şu Alman hastalığı Enver paşa da başladı,bakalım hangi babayiğit bitirecek bu öngörüyü.
Bu arada hazır konu açılmışken söyleyeyim,VW TERÖRÜNE DUR DİYELİM!Bir dönem megane cılarda vardı,şimdi bu ekip devraldı yol terörünü.