Turbodan gelme ihtimali yüksek..Ama sesin şiddetine göre arızalı veya değil diyebiliriz..
arkadaşlar aracım punto 2008 dizel 1.3 active ,
araç genellikle soğuk iken 2. ve 3. viteste 2700 ve 3100 devirleri arasında motordan ıslık sesi geliyor ( egsozdanda olabilir ) sebebi nedir sizce ?
motor sıcak iken bu sesi duyma olasılığım cok daha düşük . yani denedim ama duymadım hiç
cevaplarını bekliyorum aracım 168binde
Turbodan gelme ihtimali yüksek..Ama sesin şiddetine göre arızalı veya değil diyebiliriz..
Bugun bi elektrikci aekadasim benim araci 5000devire dayadi birakti islik sesi geliyo dedi arac 180-185km hiz yapiyo 160i rahat goruyo halic otoya goturdum ustays gosterdim . Turbonda bisey yok dediler icim rahatladi
Islık sesi benim 60 bin km de ki aracımdan da geliyor. Babamın 30 bin km den beri doblosundan da geliyorşu an 65 bin de doblo. Turbonun sesi o. Sıkıntı yok. Pek takılmayın. Arkadaşımın Puntosu da 260 bin lerde. Onunkinden de yaklaşık 30 bindir hep var. Bir sıkıntısı yok arabanın
Özelliği bu bence bizim araçların. Bir de benim hoşuma gidiyor
![]()
Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.
eywallah yorumlarınız icin , içimi rahatlattınız![]()
bende aracı yeni almıştım alanı 1 hafta oldu işte soğuk iken bu sesle karşılaşıyodum 166bindene diyelim sesi duymazdan gelicez sogukken o zaman
![]()
Gaza çok yüklenerek deneyin. Çok yüklendiğiniz de biraz daha fazla gelirÇok takılmayın. Dedimya hatta benim hoşuma bile gidiyor yani
![]()
Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.
egsozt manifold contasını kontrol ettirin bendede ıslık oluştu korktum trubo diye ama manifold contasından yapıyomuyuş..motorun sol tarafında is şeklinde gösteriyor kendini zaten
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri