Alıntı GP COSKUN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
2 . anlattığın sorun muhtemelen şanzuman arka kulaktan geliyor

1. ci soruna gelince amortisörlerin yeni değişmissin keşke amortisör takozlarınıda değiştirseydin buda muhtemelen takozlardan olabilir

birde araca aşırı yük atıyormusun

Coskun abı merhaba... senın yazılarını ozellıkle takip ediyorum... ama uzun zaman gırmedın heralde sıteye.. ozellıkle yazıma ortak olmana cok sevındım... bugun amortisör takozlarınıda degıstırdım zaten ancak sadece takozlar, yanı toz körüğü ve korugun ıcındekı armut takozu degısmedım , ustte kuleye amortısoru baglayan takozları deıstırdım , sankı sesler bıraz azaldı ama lastıgın yere carpma anında gelen vurma sesı devam edıyo... 195 55 16 ve sertlesmıs olmalarınında bunda payı var dıye dusunuyorum.. bırde arka helezonları degıstırıp denıcem onlarda sonucda 5 senelık yay artık. aşırı yuk atmıyorum ayrıca..

2. soruna gelınce şanzuman arka kulak saglam olması lazım cunkı aracta vites motor yuke bındıgınde cok stabil.. yukarı asagı kasma yapmıyo.. sag ıc aks lalesını sokturup baktırmıstım 1 mm kadar bosluk vardı.. bunuda sanırım ondan yapıyo kısa zamanda bı lale degıstırıp denıcem...